Δείτε βίντεο: Η Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτει τον τελευταίο της Χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου

Δείτε βίντεο: Η Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτει τον τελευταίο της Χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου

Η πρώτη κυρία ανακοίνωσε το στολισμό στο Twitter με ένα βίντεο ενός λεπτού που προβάλλει τις γιορτινές αίθουσες και τα δωμάτια του Λευκού Οίκου

melania-xmas
Η Μελάνια Τραμπ το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε την «Όμορφη Αμερική» όπως αποκαλεί την φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου. Μπορεί οι προετοιμασίες εν όψει των εορτών να μην είναι κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στην πρώτη κυρία, όπως είχε αποκαλυφθεί από μυστικές ηχογραφημένες συνομιλίες της Μελάνια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν δυο μήνες, όμως στα τελευταία της Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο, έδειξε τουλάχιστον να το απολαμβάνει.




Η πρώτη κυρία ανακοίνωσε το στολισμό στο Twitter με ένα βίντεο ενός λεπτού που προβάλλει τις γιορτινές αίθουσες και τα δωμάτια του Λευκού Οίκου.






Ο Λευκός Οίκος ανέβασε επίσης το βίντεο και ένα δελτίο τύπου σχετικά με την αποκάλυψη του στολισμού.


Κλείσιμο
2020 Christmas Decorations at the White House



«Κατά τη διάρκεια αυτής της ειδικής περιόδου του χρόνου, χαίρομαι που μοιράζομαι την όμορφή Αμερική και αποτίω φόρο τιμής στο μεγαλείο του έθνους μας», ανέφερε η πρώτη κυρία στο Twitter. «Μαζί, γιορτάζουμε αυτήν τη γη που είμαστε όλοι περήφανοι που καλούμε σπίτι.»





Το φετινό επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου βρίσκεται στο Μπλε Δωμάτιο και έχει ύψος πάνω από 18 πόδια (5,5 μέτρα), περιγράφει το δελτίο τύπου του Λευκού Οίκου.

melania1


Το έλατο Fraser, το οποίο έφτασε την περασμένη εβδομάδα , παρουσιάζει έργα τέχνης από μαθητές σε ολόκληρη την Αμερική, οι οποίοι κλήθηκαν να απεικονίσουν "ανθρώπους, μέρη και πράγματα που αποτυπώνουν το πνεύμα του κράτους στο οποίο καλούν σπίτι", ανέφερε το δελτίο τύπου. Είναι επίσης διακοσμημένο με κίτρινο και χρυσό.




Το ετήσιο «Gold Star Family Tree» καλωσορίζει όσους εισέρχονται στην Ανατολική Πτέρυγα και «αποτίει φόρο τιμής στους Αμερικανούς ήρωες και τις οικογένειές τους», σύμφωνα με την ανακοίνωση. Οι οικογένειες που διακόσμησαν το δέντρο φέτος έβαλαν το όνομα του μέλους της οικογένειάς τους που έπεσε για την πατρίδα».

μελανια



Ειδήσεις σήμερα

«Ένεση» αισιοδοξίας η μείωση των κρουσμάτων - Πότε και με ποια κριτήρια οι αποφάσεις για το lockdown

Τουρκία: Καθολικό lockdown τα Σαββατοκύριακα με πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας

Έγκλημα στις Σπέτσες: Σε κατάσταση σοκ οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό ο 22χρονος γιος του καθηγητή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης