ΗΠΑ: Τραυματίστηκε ο Μπάιντεν παίζοντας με τον σκύλο του

ΗΠΑ: Τραυματίστηκε ο Μπάιντεν παίζοντας με τον σκύλο του

Το γραφείο του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι ο τραυματισμός του Μπάιντεν αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή -Εξετάστηκε απο ορθοπεδικό

_104390573_mediaitem104390572
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ,  Τζο Μπάιντεν, τραυματίστηκε στον αστράγαλό, ενώ έπαιζε με ένα από τα σκυλιά του. Ο 78χρονος Αμερικανός γυρισε τον αστράγαλο του το Σάββατο, όπως αναφέρει το γραφείο του και την Κυριακή επισκέφθηκε ορθοπεδικό στο Νιούαρκ του Ντελαγουέρ, για εξέταση, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία από κάτω που τραβήχτηκε την ώρα που το SUV που μετέφερε με συνοδεία τον Μπαιντεν φτάνει στο Delaware Orthopaedic Specialists.

MPAINTEN_GIATROS


Το γραφείο του ανακοίνωσε ότι το στραμπούληγμα του Μπάιντεν αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο Μπάιντεν έπαιζε με τον Major, το ένα από τα δύο σκυλιά του, το οποίο υιοθέτησαν το 2018. Πρόκειται για το νεότερο από τα δυο γερμανικά ποιμενικά που έχει η οικογένεια Μπάιντεν, με τον πρώτο, τον Champ, να τον έχουν αποκτήσει μετά τις εκλογές του 2008. Ο Τζο κα8ι η Τζιλ Μπάιντεν είπαν ότι θα φέρουν τα σκυλιά τους στον Λευκό Οίκο και επίσης σκοπεύουν να πάρουν και μια γάτα.

Ο Major θα γίνει ο πρώτος σκύλος που θα περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου και προέρχεται από άσυλο κακοποιημένων και εγκαταλειμμένων ζώων.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα εξετάσει τον Δεκέμβριο τα εμβόλια των Pfizer και Moderna

Το «χαστούκι» στην τουρκική υπεροψία, η νηοψία στο φορτηγό πλοίο - Το πλήρωμα με τα χέρια ψηλά

Νιγηρία: Ώρες αγωνίας για τους ομήρους Έλληνες ναυτικούς – «Είμαστε στο έλεος του Θεού» λένε οι οικογένειες



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης