
Κλααααααμααα καί τωρα η προπαραγγελια;;;; Κουλι παρτα θα Βρεθούν τα διποδα να το κάνουν... 120% της Pfizer έμαθα ΧΑΧΑΧΑΧΑ
κανενα aggregation θα κανει σε μεγαλυτερη συγκεντρωση..δεν ειναι περιεργο- το περιεργο ειναι να αποδιδουμε βιολογικα θεματα σε ιατρους..
Ευχαριστούμε! Με τη βοήθειά σας τώρα πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε! Περάστε σε πρώτη ευκαιρία να σας βραβεύσουμε με τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα πληκτρολογίου
Τα εμβολια εχουν σωσει εκατομμυρια ζωες παγκοσμιως, αλλα-"Combined vaccines have not been tested, not are vaccines tested for carcinogenicity, toxicity or genotoxicity not for mutagenicity or for long term adverse reactions." Δηλαδη θα μαθουν οι επιστημονες ολες τις παραπανω παρενεργειες, αν υπαρχουν τελικα, αφου ολοι εχουν παρει το εμβολιο σε ολο τον πλανητη και θα εχουν πια τα περισσοτερα δεδομενα στο βαθος του χρονου για οποιοδηποτε αλλο εμβολιο μιας και θα ειναι το μεγαλυτερο πειραμα που εχει γινει ποτε, οσον αφορα παντα τις μακροπροθεσμες συνεπειες. Γι αυτο προσωπικα δεν θα το κανω λογω της νεαρης μου ηλικιας αλλα θα το κανω στο πατερα και παππου μου λογω μεγαλυτερου κινδυνου τους. Ετσι κι αλλιως δεν χρειαζεται ολοι να το κανουμε για να υπαρξει herd immunity, αλλα αν θυμαμαι καλα αρκει ενα 70%. Οποτε συστηνω σε ολους να το κανετε για να προστατεψετε και εμας που θα ανηκουμε στο 30%. Καλη τυχη σε ολους μας
Εάν γίνει υποχρεωτικό με νόμο ή εκ των πραγμάτων ; π.χ. δημόσιος υπάλληλος που δεν εμβολιάζεται απολύεται ; άδεια για άνοιγμα μαγαζιού μόνο αν έχεις εμβολιαστεί ; Φοιτητής μόνο αν έχεις εμβολιαστεί ; Για ποιο 30 % μιλάμε τότε ;
Mόνο με εμβόλιο οι ταξιδιώτες των αυστραλιανών εταιρειών Quantas θα επιβιβάζονται στις διεθνείς πτήσεις. Όταν η εταιρεία θα επαναλάβει τις διεθνείς πτήσεις της, τον επόμενο χρόνο και εφόσον είναι διαθέσιμο το εμβόλιο, θα ζητάει υποχρεωτικό πιστοποιητικό εμβολιασμού από τους επιβάτες της για το νέο κορωνοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση της Quantas.
η αποτελεσματικοτητα ομως ειναι απειρως μεγαλυτερη με μηδενικη δοση. αυτο γιατι δεν το λετε;
xaxaxaxaxaxax πολύ αστειο..... πεθάναμε,...... 20 μερες είχα κορονοιο και αν δεις τα συμπτώματα θα καταλάβεις γιατι πρέπει να βρεθει το εμβολιο.... ακόμα δεν εχω γεύση και όσφρηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑ.....ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ......
...ότι η μέθοδος αυτού του εμβολίου είναι πιο συμβατή (αν και όχι απόλυτα) με τα εμβόλια που ξέρουμε και κάνουμε οι περισσότεροι μέχρι τώρα. Αντίθετα τα εμβόλια Pfizer και Moderna χρησιμοποιούν μεθόδους που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί σε εκτεταμένους εμβολιασμούς παρά μόνο ως ορισμένες μορφές θεραπείας νεοπλασιών. Πρέπει οι ειδικοί να πάρουν θέση, και όταν λέω ειδικοί δεν εννοώ αυτούς που συνεργάζονται με την κυβέρνηση. Εγώ σίγουρα θα έψαχνα να βρω περισσότερες πληροφορίες από προσωπικούς ιατρούς που εμπιστεύομαι, και να διαλέξω τι εμβόλιο θα κάνω. Θυμίζω ότι αν και ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, αν διαλέξεις να κάνεις εμβόλιο σύμφωνα με το εμβολιαστικό πρόγραμμα του κράτους, τότε δεν θα μπορείς να διαλέξεις ποιο εμβόλιο θα κάνεις.
Με νόμο που ψηφίστηκε τον Μάρτιο. Κι ακόμα κι αν δεν είναι, θα είναι τέτοιες οι συνέπειες για όποιον δεν το κάνει που θα καθίσταται υποχρεωτικό.
Με την έλευση του εμβολίου παύουν οι περιορισμοί, ανοίγει η αγορά και οι μετακινήσεις. Άρα θα έχεις 2 επιλογές. Ή το κάνεις ή κολλάς. Επιπλέον θα υφίστασαι ένα σωρό περιορισμούς και αποκλεισμούς αν δεν... Άρα επιλογή, επί της ουσίας, δεν έχεις.
Οι αντικαρκινικές αυτές θεραπείες, οι λεγόμενες προηγμένες, έχουν όμως σαν πιθανή ανεπιθύμητη ενέργεια την καρκινογένεση και ιδιαίτερα τη λευχαιμία, καθώς επαναπρογραμματίζουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Δυστυχώς, το μέλλον μας προβλέπεται ζοφερό.
Μπεέεεεέεεεεεε!!!!!Άραγε θα βελαζω ή θα γαβγιζω ή νιαουριζω σε λιγο καιρό;Οτι θα κελαηδαω με τόσο φάρμακο το μονο σίγουρο.