Φώτης Ντούλος: Βρέθηκε αγοραστής για το πολυτελές αρχοντικό του στο Κονέκτικατ - Δείτε φωτογραφίες

Φώτης Ντούλος: Βρέθηκε αγοραστής για το πολυτελές αρχοντικό του στο Κονέκτικατ - Δείτε φωτογραφίες

Ο αγοραστής, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, θα δόσει 1,75 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την μοναδική έπαυλ ητων έξι υπνοδωματίων με έκταση 930 τετραγωνικά μέτρα

house1
Ένας αγοραστής φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει  το -μοναδικής ομορφιάς- αρχοντικό του Φώτη Ντούλου, ο οποίος αυτοκτόνησε, πριν λίγους μήνες, αφού κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της συζύγου του.

Η έπαυλη την προηγούμενη Παρασκευή δόθηκε και επίσημα προς πώληση ενώ σε δημοπρασία ετοιμάζονται να βγουν και αρκετά αντικείμενα από το σπίτι του, από κουτιά γεμάτα παιχνίδια, έως πανάκριβα χαλιά και μοτοσικλέτες.

house1
house2


Ο αγοραστής, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, θα δώσει 1,75 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την πολυτελή έπαυλη.

house3
Κλείσιμο


Το σπίτι των έξι υπνοδωματίων με έκταση 930 τετραγωνικά μέτρα βρίσκεται στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ. Ο Φώτης Ντούλος, εργολάβος οικοδομών πολυτελών σπιτιών, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον Ιανουάριο. Βρέθηκε στο γκαράζ του σπιτιού του, έχοντας υποστεί δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε αργότερα.

Η τιμή πώλησης της κατοικίας είναι αισθητά χαμηλότερη από τα 4,35 εκατομμύρια δολάρια τα οποία ήθελε να πουλήσει το σπίτι ο Ελληνοαμερικανός εργολάβος, στα τέλη του περασμένου έτους.

house4
house5


Η συγκεκριμένη κατοικία έχει ερευνηθεί πολλές φορές από τις Αρχές, καθώς το μυστήριο σχετικά με την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει ακόμη λυθεί. Όταν η πρώην σύζυγος του Φώτη Ντούλου έφυγε από το σπίτι αυτό, μετακόμισε στην Νέα Κανά του Κονέκτικατ. Αλλά στις 24 Μαϊού 2019 εξαφανίστηκε, αφότου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Φώτης Ντούλος επιτέθηκε στην σύζυγό του στο γκαράζ του σπιτιού της και έφυγε παίρνοντας μαζί του το πτώμα της. Ο ίδιος πάντα αρνιόταν τους ισχυρισμούς αυτούς.

house6
house7
house8





Η αστυνομία τον Ιανουάριο κατηγόρησε τον Φώτη Ντούλο, για την δολοφονία της συζύγου του μέσα στο σπίτι της και την μεταφορά του πτώματος,, το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμη. Αργότερα τον ίδιο μήνα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Βρέθηκε στο γκαράζ του σπιτιού που έχει βγει προς πώληση έχοντας δηλητηριαστεί με μονοξείδιο του άνθρακα.

Δίπλα του βρέθηκαν φωτογραφίες των πέντε παιδιών του, μαζί με ένα σημείωμα υπογεγραμμένο από τον ίδιο. «Εάν το διαβάζετε αυτό, δεν υπάρχω πια» έγραφε ο Φώτης Ντούλος. Είπε ότι δεν ήθελε να περάσει ούτε μία ώρα παραπάνω στην φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει.

Ειδήσεις σήμερα

Καθολικό lockdown στην εστίαση και σε Αττική και Θεσσαλονίκη – Πακέτο με αντίμετρα στο διάγγελμα Μητσοτάκη

Σεισμός στη Σάμο: Θρήνος για τα παιδιά που χάθηκαν - Αγωνία από τον «χορό» των μετασεισμών

Σχεδόν 60 μετασεισμοί μετά τον φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης