
Φρικιαστικο! το εχει βρει κανεις σε καποιο εγκυρο μεσο? θελω να το στειλω σε καποιους "φιλους" με αξιοπιστια
Α , όλα κι όλα.Κούλη θα σε μαλώσω!!Πως είναι δυνατό να γίνονται τέτοιες πράξεις πολυπολιτισμού σε τριτοκοσμικές χώρες,και να μη γίνονται εδώ στας ευρώπας που είμαστε πολιτισμένοι;;!! Γρήγορα να τους καλέσουμε τους ανθρώπους να μας δείξουν πως το κάνουνε, ως ανταλλαγή της κουλτούρας
πρεπει να χωρισουν τα προβατα απο τα εριφια... εδω βυζαντιο .. μονο χριστιανοι.. αρα ολοι οι ισλαμιστες εξω απο δω.. αυτοι δεν εκπολιτιζονται.. αρα για μα μην μας επιβαλουν σε μερικα χρονια την σαρια πρεπι να τους διωξουμε ολους ,, εκτος και βαφτιστουν χριστ. ορθοδοξοι και παρουν ελληνικα ονοματα...( οσοι δικαιουνται ασυλο).. οι υπολοιποι .. αμεση ...απελαση
Και οι χιλιάδες που μας κουβαλήθηκαν από εκείνσ τα μέρη (κι όχι μόνο) ακριβώς τα ίδια ΣΚΑ.. Α είναι. Και σιγά-σιγά (όσο αυξάνεται ο πληθυσμός τους, οπως οι κατσαρίδες και οι αρουραίοι) αρχίζουν να πέφτουν οι "μάσκες" του (δήθεν) "φιλήσυχου" και "μετριοπαθή" μουσουλμάνου. Οταν στις πατρίδες του βιάζουν και κατόπιν στραγγαλίζουν το 3χρονο ή 10χρονο παιδάκι του ομόθρησκου γείτονα τους (έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε τέτοια...) τι αλήθεια περιμένετε οτι θα κάνουν στα δικά σας αν/οταν τους δοθεί η δυνατότητα; Ειδατε κανέναν "μετριοπαθή" -έναν έστω!- στο βίντεο να προσπαθεί να συγκρατήσει τους "φανατικούς"; ΟΧΙ! Γιατί άραγέ; Γιατί οι " μετριοπαθείς" είναι "μετριοπαθείς" μόνο εκεί που δεν του πέρνει. Οταν τους πέρνει, τότε βλέπετε το πραγματικό τους πρόσωπο. Κι ο μπαγκλεντεσιανός στα Χανιά, "μετριοπαθής" το έπαιζε για πολλά χρόνια, μόλις όμως του δόθηκε η ευκαιρία δεν δίστασε δευτερόλεπτο να στραγγαλισει τα δύο γεροντάκια.
Σωστά τα λεσ,κ αφού δν τουσ αρέσουν τα έθιμα μασ,ο τρόπος μασ γιατί έρχονται εδώ,σε μια χώρα που πασ κ σε φιλοξενεί πρέπει να τη σέβεσαι, αλλιώς να κάτσουν στισ χωρεσ τουσ κ να κάνουν ότι θέλουν, εμείς δν θα αλλάξουμε τν τρόπο ζωής μασ για όλους αυτούς!!!
Εδώ βλέπετε την θρησκεία της ειρήνης. Πόσο ειρηνικά σφάζουν όποιον διαφωνεί ή έτυχε να κάνει κάτι που αυτοί θεωρούν προσβλητικό.
Αυτοί δεν είναι άνθρωποι είναι ΖΩΑ , μας λέει η ιστορία ,μουσουλμάνοι μπορούνε μόνο να καταστρέψουνε ,όχι να δημιουργούνε. Για αυτό όλοι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη ,να νιώσουνε σαν άνθρωποι κα περισσότερη δεν καταφέρνουν. Εμείς δεν πρέπει να τους φιλοξενήσουμε γιατί σε λίγοί χρόνια θα έχουμε σαν στην Γαλλία η χειρότερα. Πρέπει όλους να στείλουμε πίσω...Ζήτω ΕΛΛΑΣ....
Δεν έκαναν καμία επανάσταση. Με προτροπή των δυτικών τα ένοπλα σλαβοαλβαναριά της Ν.Ελλάδας άρχισαν να επιτίθενται στους μουσουλμάνους για να τους πλιατσικολογήσουν.Μέχρι τότε αυτοί οι κατσαπλιάδες (αμαρτωλοί και κλέφτες)ήταν επιφορτισμένοι από τον Σουλτάνο να φροντίζουν για την τήρηση της τάξης στα καπετανάτα τους με αντάλλαγμα να εισπράτουν την αμοιβή τους όχι μόνο από το επίσημο κράτος αλλά και απο τους χριστιανικούς πληθυσμούς. Στην ουσία οι ένοπλοι χριστιανοί ληστευαν τούς άλλους χριστιανούς. Τέτοιοι έσφαζαν τους προγόνους σου όταν δεν είχαν να τούς πληρώσουν και όχι οι μουσουλμάνοι. Ξέρεις ποιό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της οθωμανικής αυτοκρατορίας; Ότι επέστρεψε την ύπαρξη χριστιανών στα εδάφη της. (Δημοκρατική πολιτική για την εποχή)Άν ακολουθούσε την πολιτική του νεοελληνικού κράτους, δηλ. άν θέλεις να μείνεις στο σπίτι και στην περιουσία σου ασπάζεσαι την επίσημη θρησκεία του κράτους, ειδάλλως τα μπογαλάκια σου και δρόμο η ιστορία θα ήταν διαφορετική. ΥΓ. Οί χριστιανοί της Μεσσηνίας και της Ηλείας είχαν ξεσηκωθεί γύρο στο 1800 εναντίον της οικογένειας Τσεργίνη (Κολοκοτρωναίοι) που ήταν οι "σερίφηδες" της περιοχής λόγω πού τους έπαιρναν τα πάντα και δεν τους άφηναν τίποτα για να ζήσουν. Οι θείοι και τα ξαδέλφια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη βρήκαν φριχτό θάνατο λυντσαρισμένοι από το εξαγριωμένο πλήθος.
Εκτός από το ότι είσαι παντελώς ανιστόρητος, έχεις σοβαρό ψυχολογικό- ψυχιατρικό πρόβλημα. Κοίταξέ το.
Μπράβο νεοέλληνα, ΜΠΡΑΒΟ! Φέρε κιάλλους τέτοιους μέσα, με την ψήφο σου στα μπλε, πράσινα, κόκκινα, κλπ. κόμματα. Ντάξ' μωρέ, άλλωστε η Γαλλία, το Μπαγκλαντές, κλπ. είναι πάρα πολύ μακριά από τον άνετο καναπέ σου, έτσι δεν είναι;