Νέες μαζικές δολοφονίες στο Μεξικό

Νέες μαζικές δολοφονίες στο Μεξικό

Έξι γυναίκες κι ένας άνδρας δολοφονήθηκαν σε μπαρ στην πόλη Χουάρες της πολιτείας Τσιουάουα στο βόρειο Μεξικό αργά την Πέμπτη, στην διάρκεια εφόδου ενόπλων στο κατάστημα, ανακοίνωσε η αστυνομία...

Νέες μαζικές δολοφονίες στο Μεξικό
Έξι γυναίκες κι ένας άνδρας δολοφονήθηκαν σε μπαρ στην πόλη Χουάρες της πολιτείας Τσιουάουα στο βόρειο Μεξικό αργά την Πέμπτη, στην διάρκεια εφόδου ενόπλων στο κατάστημα, ανακοίνωσε η αστυνομία χθες.

Νωρίτερα, οκτώ ύποπτοι ως μέλη ενός από τα καρτέλ των ναρκωτικών κι ένας στρατιώτης σκοτώθηκαν στην διάρκεια ανταλλαγής πυρών στην πολιτεία Σακατέκας.

Από το επεισόδιο στο μπαρ στη Σιουδάδ Χουάρες τραυματίστηκαν επίσης σοβαρά δύο ακόμα γυναίκες.

Κλείσιμο
Η μάχη στη Σακατέκας ξέσπασε όταν στρατιώτες που είχαν κληθεί να ερευνήσουν πληροφορίες περί ενόπλων στην πόλη Ταμπάσκο δέχθηκαν πυρά, σύμφωνα με τις αρχές.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα οι αρχές ανέσυραν τις σορούς πέντε ανδρών από το πλάι ενός δρόμου στη Σακατέκας. Είχαν εκτελεστεί με πυροβολισμούς εξ επαφής.

Οι θάνατοι αύξησαν σε 41 τον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από επεισόδια βίας που αποδίδονται στις συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος στο Μεξικό το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης