Γιατί ο Μπόρις Tζόνσον χάνει μαλλιά;

Το σακάκι του ήταν γεμάτο ξανθές τρίχες - Τι συμβαίνει με τα μαλλιά του Βρετανού Πρωθυπουργού

boris
Έκπληκτοι οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη χθεσινή ομιλία του Βρετανού πρωθυπουργού με το σακάκι του στους ώμους να είναι γεμάτο τρίχες και μάλιστα ξανθές.

Είτε είναι οι δικές του τρίχες, είτε είχε μαλώσει με κατοικίδιο, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», επικαλούμενη τα σχόλια των χρηστών στα social media.

O ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ εμφανίστηκε χθες στην τηλεόραση δύο φορές: τη μία από τη Βουλή των Κοινοτήτων και την άλλη ενώ παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου ανακοινώνοντας τα νέα αυστηρά μέτρα προστασίας προκειμένου να μπει φρένο στη ραγδαία εξάπλωση της νόσου Covid-19.




Οι τηλεθεατές σχολίασαν την τριχόπτωση του Μπόρις Τζόνσον στα κοινωνικά μέσα.

«Η απώλεια μαλλιών είναι ένα σύμπτωμα που συνδέεται με τη νόσο Covid-19, από την οποία έχει νοσήσει ο Βρετανός πρωθυπουργός», γράφουν ορισμένοι χρήστες.

Κλείσιμο
Ο Μπόρις Τζόνσον «χάνει τα μαλλιά του» καθώς πολλές τρίχες του εντοπίστηκαν στους ώμους του την ώρα που παραχωρούσε ομιλία από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων.

Ο συντηρητικός πρωθυπουργός είπε στους βουλευτές του ότι «οι θάνατοι ήδη αυξάνονται» κι ότι «οι επόμενες εβδομάδες και μήνες θα συνεχίσουν να είναι δύσκολοι καθώς οι θάνατοι θα αυξηθούν στη χώρα».

Ενώ πολλοί τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Τζόνσον, άλλοι επικεντρώθηκαν στην τριχόπτωση του Βρετανού πρωθυπουργού - ένα σύμπτωμα που συνδέεται με το Covid-19.

Ο Τζόνσον εισήχθη στο νοσοκομείο τον Απρίλιο αφότου βρέθηκε θετικός στο νέο κορωνοϊό και πέρασε τρεις νύχτες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο χρήστης Μπέριο γράφει στο Twitter: «Τα μαλλιά του Μπόρις πέφτουν τώρα. Τι έπεται;», ενώ ο Μαρκ Μπάροους διερωτάται: «Μήπως ο Μπόρις χάνει τα μαλλιά του;».




Από την πλευρά του, ο Μάικλ Μπάλα προσθέτει: «Μήπως πέφτουν τα μαλλιά του Μπόρις ή έχει αφήσει το σκυλί του να κάθεται στο σακάκι του;»

«Το σακάκι ήταν καλυμμένο από τρίχες. Είναι μια παρενέργεια του Covid. Πολλοί υποφέρουν μαζί με προβλήματα μνήμης...», γράφει ένας άλλος χρήστης στο Twitter.



Ειδήσεις σήμερα: 

Γώγος (ΘΕΜΑ 104,6): Τα κρούσματα είναι περισσότερα από όσα καταγράφονται - Αυξάνονται οι μέρες νοσηλείας

Ετοιμάζονται τα κελιά της Χρυσής Αυγής - Θα είναι δίπλα στη 17Ν

«Κομφούζιο» στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε live την κυκλοφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης