Παραιτήθηκε η κυβέρνηση του Πακιστάν

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση του Πακιστάν

Παραιτήθηκε την Τετάρτη το υπουργικό συμβούλιο του Πακιστάν, στο πλαίσιο του προγράμματος μείωσης των εξόδων της κυβέρνησης.

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση του Πακιστάν
Παραιτήθηκε την Τετάρτη το υπουργικό συμβούλιο του Πακιστάν, στο πλαίσιο του προγράμματος μείωσης των εξόδων της κυβέρνησης, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος.

«Είναι η τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου» τόνισε στους υπουργούς ο πρωθυπουργός, Γιουσούφ Ράζα Γκιλάνι, σύμφωνα με αξιωματούχο, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τις παραιτήσεις στον πρόεδρο, ο οποίος θα τις αποδεχτεί» προσέθεσε.

Αμέσως μετά, η εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Φαραχνάζ Ισφαχάνι, δήλωσε πως η απόφαση αυτή ελήφθη, για να «αντιμετωπιστεί η οικονομική πραγματικότητα του Πακιστάν». «Είναι αναγκαίο αυτήν την εποχή να έχουμε μια ολιγομελή κυβέρνηση» σημείωσε.

Κλείσιμο
Η οικονομία του Πακιστάν επλήγη από τις περσινές πλημμύρες, που προκάλεσαν ζημιές δέκα δισ. δολαρίων. Η ξένη βοήθεια αργεί, εν μέρει λόγω της ανησυχίας για το αν η πακιστανική κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη βούληση να εφαρμόσει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης