H Estee Lauder ταξιδεύει στο διάστημα - Διαφήμιση με θέα τον πλανήτη Γη

H Estee Lauder ταξιδεύει στο διάστημα - Διαφήμιση με θέα τον πλανήτη Γη

Θα μεταφέρει δέκα συσκευασίες ορού δέρματος στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

nasaesteelauder
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο το βράδυ η νέα φόρμουλα περιποίησης της επιδερμίδας της «Estee Lauder» θα ταξιδεύει στο διάστημα. Τελικός προορισμός της είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS).

Όπως αναφέρει το πρακτορείο «Bloomberg», η αμερικανική εταιρεία καλλυντικών βάζει «γερά» το χέρι στην τσέπη προσφέροντας στη NASA το ποσό των 128.000 δολαρίων για να μεταφέρει δέκα συσκευασίες ορού δέρματος στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Εκεί οι αστροναύτες θα ποζάρουν με τον ορό δέρματος «Advanced Night Repair» της Estee Lauder. Αλλά οι φωτογραφίες θα τραβηχτούν από τον Πύργο Ελέγχου του σταθμού, ο οποίος έχει πανοραμική θέα τον πλανήτη μας.

Στη συνέχεια, οι εικόνες θα ανέβουν στα social media για να διαφημιστούν. Ο απώτερος στόχος της εταιρείας καλλυντικών είναι η δημοπρασία ενός μπουκαλιού για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όταν τα αντικείμενα επιστρέψουν στη Γη την ερχόμενη την άνοιξη.

Στο σχετικό δελτίο τύπου, η εταιρεία «Estee Lauder» αναφέρει ότι είναι η «πρώτη εταιρεία ομορφιάς που πηγαίνει στο διάστημα», στο πλαίσιο της προώθησης της «καινοτομίας για την περιποίηση της επιδερμίδας».

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα, ο πύραυλος «Northrop Grumman Antares» που θα μεταφέρει τους ορούς ομορφιάς έχει προγραμματιστεί να απογειωθεί την Τρίτη το βράδυ (ώρα ΗΠΑ) από το «Wallops Island» της Βιρτζίνια.

Κλείσιμο
Ξημερώματα Σαββάτου, το σκάφος Cygnus θα «δέσει» στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αν όλα πάνε καλά.

Η προωθητική ενέργεια της «Estee Lauder» αποτελεί μέρος της προσπάθειας της NASA να εμπορευματοποιήσει τις δραστηριότητές της.

«Πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε στο διάστημα», δήλωσε ο Φιλ Μακ Άλιστερ, διευθυντής εμπορικής ανάπτυξης των διαστημικών πτήσεων της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αρνητικά και τα τεστ του ΕΟΔΥ στο πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου

Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες - Δείτε σε χάρτες πότε θα δούμε 35άρια

Μόσιαλος (ΘΕΜΑ 104,6): Έτσι θα πετύχουμε την ανοσία της αγέλης στην Ελλάδα - Επ' ουδενί lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης