ΗΠΑ: Πέρασαν χειροπέδες στον πρώην διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ (βίντεο)

ΗΠΑ: Πέρασαν χειροπέδες στον πρώην διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ (βίντεο)

Στο βίντεο της αστυνομίας που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα δείχνει την σύλληψη του  πρώην διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Προέδρου , Μπραντ Παρσκάλε, ο οποίος σύμφωνα με τη σύζυγό του απείλησε οτι θα αυτοκτονήσει

παρσκαλ_τραμπ
Τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά για τον Ντοναλντ Τραμπ, εν όψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου. Σαν να μην έφταναν οι αποκαλύψεις των New York Times για φοροδιαφυγή, αλλά και η ερευνά του βρετανικού καναλιού Channer 4 News ότι το 2016 προσπαθούσε να επηρεάσει εκατομμύρια Αφροαμερικανους από το να μην ψηφίσουν στις εκλογές,  συνελήφθη και ο πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Προέδρου.

Ο Μπραντ Παρσκάλε, ένας εκ των κορυφαίων επικοινωνιολόγων στις ΗΠΑ με ειδικότητα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος υποβιβάστηκε από τη δουλειά του ως διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο, βρέθηκε με χειροπέδες μετά από καταγγελία της συζύγου του ότι απείλησε να αυτοκτονήσει.

Video of Brad Parscale being taken into custody released by Fort Lauderdale police


Το περιστατικό συνέβη στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα και στο βίντεο της αστυνομίας που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα δείχνει τον Παρσκάλε, φορώντας μόνο ένα καπέλο του μπέιζμπολ και ένα  σορτς, να καλείτε από τους αστυνομικούς να τους πλησιάσει. Ο 44χρονος, χωρίς απότομές, κινήσεις πλησιάζει προς τους ένστολους λέγοντας πως η σύζυγός του λέει ψέματα. Ωστόσο πριν προλάβει να δώσει εξηγήσεις βρίσκεται στο έδαφος από «τάκλιν» αστυνομικού, ο οποίος του περνάει χειροπέδες με τον πρώην διευθυντή εκστρατείας του Τραμπ να φωνάζει πως δεν έχει κάνει τίποτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η σύζυγός του Παρσκάλε, Κάντις, κάλεσε τις αρχές από το σπίτι ενός γείτονα και είπε ότι ο σύζυγός της ήταν οπλισμένος και είχε κλειδωθεί στο σπίτι του και απειλούσε να σκοτωθεί.



Ειδήσεις σήμερα

Συναγερμός στη Μυτιλήνη: Τρεις αγνοούμενοι σε ναυάγιο αλιευτικού σκάφους

Θρίλερ με το «Mein Shiff 6»: Αρνητικά τα μισά επαναληπτικά τεστ στους 12 του πληρώματος

Ο κορωνοϊός «σφυροκοπά» την Αττική: Μεγαλώνει η ανησυχία για τον συνωστισμό στις πλατείες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης