Αεροπορική τραγωδία στην Ουκρανία: Μυστήριο με τα αίτια της συντριβής - Τουλάχιστον 22 νεκροί

Αεροπορική τραγωδία στην Ουκρανία: Μυστήριο με τα αίτια της συντριβής - Τουλάχιστον 22 νεκροί

Δείτε βίντεο και εικόνες από το σημείο - Το στρατιωτικό αεροπλάνο μετέφερε δόκιμους αεροπόρους - Κατάπεσε κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Chuhuiv, κοντά στο Κίεβο - Δύο σοβαρά τραυματίες και άλλοι τέσσερις αγνοούμενοι

plane-main
Θρίλερ με τη συντριβή του στρατιωτικού αεροπλάνου που μετέφερε δόκιμους αεροπόρους εκτυλίσσεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Ουκρανία. Το αεροσκάφος κατέπεσε για άγνωστη αιτία κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Chuhuiv, κοντά στο Κίεβο, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 22 στρατιωτικών.

Άλλοι τέσσερις επιβαίνοντες αγνοούνται και δύο ακόμα ανασύρθηκαν ζωντανοί, αλλά με σοβαρότατους τραυματισμούς. Εικάζεται πως οι τέσσερις αγνοούμενοι δεν επιβίωσαν της συντριβής, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί, θα αυξήσει τον αριθμό των νεκρών σε 26.

Το αεροσκάφος τύπου Antonov 26, σύμφωνα με αναφορές από το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας, μετέφερε σπουδαστές της αεροπορικής ακαδημίας, ενώ στο αεροπλάνο μετέβαιναν και τα μέλη του πληρώματος.

plane3
plane2
plane1
Κλείσιμο

Επίσημη ενημέρωση από την Κρατική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης της Ουκρανίας αναφέρει αρχικά πως 18 από τους επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλα δυο άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά, με εγκαύματα στο 90% του σώματός τους. Ο επικεφαλής της περιφέρειας Χάρκοβο, ανέφερε επίσης ότι υπήρξαν και επιζώντες, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον αριθμό τους.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας, ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους 22, ενώ άλλοι δύο επέζησαν με σοβαρούς τραυματισμούς. Άλλα τέσσερα άτομα αγνοούνται. 
Σύμφωνα με τη διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας, το αεροσκάφος συνετρίβη κατά την προσγείωση, ενώ η ίδια πηγή έκανε λόγο για νεκρούς και τραυματίες. 

Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής της περιοχής του Χάρκοβο, υποστήριξε ότι υπάρχουν επιζώντες στο αεροπορικό δυστύχημα. Από την πλευρά του, το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας ανέφερε πως στο αεροσκάφος βρίσκονταν πάνω από 20 άτομα.

crash_ukrania



SON DAKİKA💥   Ukrayna'da Antonov An-26 tipi bir askeri nakliye uçağı Kharkiv bölgesinde düştü


Ειδήσεις σήμερα:

Εκπρόσωπος Ερντογάν: Σε τρία επίπεδα οι διερευνητικές με την Ελλάδα

Στο νοσοκομείο του Ρίου 36χρονος από τσίμπημα «μαύρης χήρας»

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 41χρονης φαρμακοποιού στο Μουζάκι


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης