ΗΠΑ: Θύμα του κορωνοϊού 28χρονη γιατρός στο Χιούστον (φωτογραφίες)

ΗΠΑ: Θύμα του κορωνοϊού 28χρονη γιατρός στο Χιούστον (φωτογραφίες)

Η Άντελιν Φάγκαν πάλεψε δυο μήνες με την COVID 19 όμως έχασε τη μάχη, σύμφωνα με την οικογένεια της- Υπέστη μαζική αιμορραγία εγκεφάλου κατά την παραμονή της στην ΜΕΘ του νοσοκομείου οπού εργαζόταν

adeline-fagan-66
Μια 28χρονη γιατρός από το Χιουστον των ΗΠΑ έχασε τη ζωή της μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό για περίπου δύο μήνες, σύμφωνα με την οικογένεια της. Η Άντελιν Φάγκαν , η οποία ολοκλήρωνε το δεύτερο έτος της πρακτικής της στο OB-GYN στο Χιούστον, είχε μολυνθεί τον Ιούλιο ενώ έκανε μια εναλλαγή για τη θεραπεία ασθενών με κορωνοϊό στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Η 28χρονη γιατρός, απόφοιτος της ιατρικής σχολής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Μπάφαλο, ένιωσε αδιαθεσία κατά την εφημερία της στο νοσοκομείο του Χιούστον στις 8 Ιουλίου.  «Εκείνο το πρωί, πήγε στη δουλειά ενθουσιασμένη που έβλεπε ασθενείς, αλλά μέχρι το βράδυ άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία», έγραψε ο πατέρας της σε τοπική εφημερίδα και συνέχισε να περιγράφει τι ακολούθησε: «Τα έντονα συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη κλιμακώθηκαν μέσα στην εβδομάδα όταν εισήχθη στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της δεν βελτιώθηκε και ξεκίνησε ένα πειραματικό φάρμακο, εν στη συνέχεια μπήκε σε μηχάνημα υποστήριξής, καθώς οι πνεύμονές της δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν χωρίς υποστήριξη», 

adeline-fagan-67


Η Φάγκαν πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες σε έναν αναπνευστήρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου τα πήγαινε σχετικά καλά πριν η οικογένεια ειδοποιηθεί το προηγούμενο Σάββατο ότι η κόρη τους υπέφερε από «μαζική αιμορραγία εγκεφάλου» και απαιτούσε χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης.

«Ο γιατρός είπε ότι έχουν δει αυτό το είδος συμβάντος σε ασθενείς με COVID που περνούν χρόνο στις ΜΕΘ», είπε η μια από τις τρεις αδερφές της.
Κλείσιμο
«Περάσαμε τα υπόλοιπα λεπτά αγκαλιασμένοι, παρηγορώντας ο ένας τον άλλο και συζητούσαμε με την Άντελιν», έγραψε η οικογένεια της «Και τότε ο κόσμος σταμάτησε».

fagan_sisters





Ειδήσεις σήμερα:

Στη Θεσσαλία την Τρίτη Μητσοτάκης και Βορίδης για αυτοψία στις πληγείσες περιοχές

Δημοψήφισμα στην Ιταλία: «Ναι» στη μείωση του αριθμού των βουλευτών

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ουαγκέ στον ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης