Κορωνοϊός - Βραζιλία: 381 νέοι θάνατοι και 15.115 κρούσματα τις προηγούμενες 24 ώρες

Κορωνοϊός - Βραζιλία: 381 νέοι θάνατοι και 15.115 κρούσματα τις προηγούμενες 24 ώρες

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού στη Βραζιλία ανέρχεται σε 131.625 νεκρούς, ενώ το σύνολο των μολύνσεων φτάνει πλέον τα 4.345.610 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου.

desinfeccao_da_estatua_do_cristo_redento
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν ακόμη 381 θάνατοι ασθενών εξαιτίας της Covid-19 και 15.115 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα ανέρχεται σε 131.625 νεκρούς, ενώ το σύνολο των μολύνσεων φτάνει πλέον τα 4.345.610 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου.

Σε απόλυτα μεγέθη, η Βραζιλία υφίσταται σε αριθμό κρουσμάτων το τρίτο βαρύτερο πλήγμα στον κόσμο από την πανδημία του κορωνοϊού, πίσω από τις ΗΠΑ και την Ινδία, και καταμετρά τους περισσότερους θανάτους εξαιτίας του ιού παγκοσμίως, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, τις πρόσφατες εβδομάδες ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων και θανάτων έχει σταθεροποιηθεί στη λατινοαμερικάνικη χώρα των 212 εκατομμυρίων κατοίκων.


Ειδήσεις σήμερα

Η Ιορδανία επιβάλλει ξανά περιορισμούς για τον κορωνοϊό

NASA για την ανακάλυψη φωσφίνης στην Αφροδίτη: Το σημαντικότερο γεγονός στην έρευνα για τον εντοπισμό εξωγήινης ζωής

Μπάιντεν κατά Τραμπ: Είναι πυρομανής του κλίματος - Στο τέλος θα... δροσίσει, λέει για τις πυρκαγιές ο Αμερικανός πρόεδρος!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης