Βίντεο: Νεαρή Ισπανίδα έσπασε την καραντίνα για να κάνει... σερφ και συνελήφθη

Βίντεο: Νεαρή Ισπανίδα έσπασε την καραντίνα για να κάνει... σερφ και συνελήφθη

Επεισοδιακή Δευτέρα στην παραλία La Zurriola του Σαν Σεμπαστιάν - Η 19χρονη δεν έβγαινε από το νερό για αρκετή ώρα και όταν τελικά αναγκάστηκε να το κάνει, συνελήφθη με χειροπέδες από την αστυνομία

spain_arrest
Ισπανία, παραλία La Zurriola, Σαν Σεμπαστιάν... Μία νεαρή Ισπανίδα απολαμβάνει το αγαπημένο της σπορ, σκίζοντας τα κύματα με τη σανίδα της. Ξαφνικά, αστυνομικοί και άντρες με ειδικές ιατρικές στολές κάνουν την εμφάνισή τους στην άμμο και περνούν χειροπέδες στη 19χρονη. Τι είχε συμβεί; Η νεαρή γυναίκα είχε διαγνωστεί με τον νέο κορωνοϊό, της δόθηκε εντολή να μείνει καραντίνα, εκείνη αγνόησε τις ισπανικές αρχές και κατέληξε με χειροπέδες στην... άμμο!

Πώς, ωστόσο, πληροφορήθηκε η αστυνομία για τη 19χρονη; Ένας γνωστός της κοπέλας την αναγνώρισε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Στην Ισπανία ισχύει ο κανόνας-νόμος. Εάν κάποιος διαγνωσθεί με τον νέο κορωνοϊό, θα πρέπει να απομονωθεί στο σπίτι και να παραμείνει σε καραντίνα. Δεν πρόκειται για σύσταση, αλλά για νόμο, ο οποίος τηρείται με θρησκευτική ευλάβια. Σε καραντίνα μπαίνουν και οι επαφές του εκάστοτε κρούσματος, έως ότου βγει το αποτέλεσμα του τεστ και αναλόγως αν θα είναι θετικό ή αρνητικό, αποφασιστεί το επόμενο βήμα.

Δείτε το βίντεο από τη σύλληψη της νεαρής Ισπανίδας: 



Κλείσιμο
Η νεαρή γυναίκα που ήταν σε αναρρωτική άδεια επειδή έδειξε θετικό δείγμα στην εξέταση για Covid-19, θεώρησε καλό να συνεχίσει τη μέρα της κανονικά, κάνοντας διασκεδαστικά για την ίδια πράγματα.

Όμως δεν ήταν η τυχερή της ημέρα. Το πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις ενεργοποιήθηκε και εμφανίστηκαν αρκετές περιπολίες στην παραλία, συμπεριλαμβανομένου ενός προστατευόμενου ατόμου με εξοπλισμό PPE, ο οποίος ήταν αυτός που διατηρούσε την πλησιέστερη επαφή με τη 19χρονη.

Οι πράκτορες είπαν στη νεαρή γυναίκα να βγει από το νερό πολλές φορές. Το ίδιο έκαναν και οι ναυαγοσώστες από τη θάλασσα, αλλά τους αγνόησε και αρνήθηκε να βγει. Τελικά, μετά από αρκετά λεπτά, η γυναίκα αποφάσισε να βγει από το νερό. Οι πράκτορες προσπάθησαν να συνομιλήσουν μαζί της, παρόλο που αντιστάθηκε και επέδειξε μια πολύ προκλητική στάση.

Τελικά οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και τη συνέλαβαν για αρκετά αδικήματα, καθώς εκτός από το σπάσιμο της καραντίνας και την έκθεση της κοινωνίας σε κίνδυνο πανδημίας, στη «λίστα» της προστέθηκαν η αντίσταση κατά της αρχής, η έκθεση σε κίνδυνο αστυνομικών και αρκετά ακόμα, τα οποία θα την αναγνώσει ο εισαγγελέας.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Βραζιλία: 310 θάνατοι και πάνω από 10.000 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

«Κρυφά» με κορωνοϊό το ζεύγος Μπέκαμ, διέσχισαν τη μισή υφήλιο και συμμετείχαν σε εκδηλώσεις

Κινάλ προς υπουργό Δικαιοσύνης: Για ποιον λόγο παραμένει στη θέση της η εισαγγελέας Διαφθοράς;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης