Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν: Το άγνωστο όργιο των $50 εκατ. με 150 μοντέλα

Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν: Το άγνωστο όργιο των $50 εκατ. με 150 μοντέλα

Ο 35χρονος διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας φρόντισε τα μοντέλα να υποβληθούν σε... γυναικολογικές εξετάσεις - Η μανία του με την ασφάλεια και το DJ σετ που προκάλεσε ντελίριο - Τι αποκαλύπτουν δημοσιογράφοι της Wall Street Journal

binsaliman2
Σε πιπεράτες αποκαλύψεις για την ζωή του σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει το πάρτι στις Μαλδίβες με 150 μοντέλα από τη Βραζιλία και τη Ρωσία προχωρούν δύο δημοσιογράφοι της Wall Street Journal στο βιβλίο τους με τίτλο «Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global Power».

Στο επίμαχο πάρτι με οικοδεσπότη τον 35χρονο πρίγκιπα συμμετείχαν, σύμφωνα με το βιβλίο «μερικές δεκάδες» άνδρες από τη Μέση Ανατολή.

Όσο για το νησί, οι δύο δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι ήταν το Βελάα «ένα από τα νησιά που ήταν προορισμένα για να γίνουν οι πιο ακριβοί και πολυτελείς προορισμοί».

Island Tour | Velaa Private Island Maldives


Στο νησί έχουν κατασκευαστεί περίπου 50 ιδιωτικές βίλες αρκετές εκ των οποίων έχουν θέα στα γαλάζια νερά του Ινδικού Ωκεανού. Μια από τις υπερβολές είναι και η εγκατάσταση μηχανήματος για τεχνητό χιόνι προκειμένου οι επισκέπτες του να μπορούν να απολαύσουν μια τεχνητή «καταιγίδα».

Κλείσιμο
Το πάρτι, σύμφωνα με τους δύο δημοσιογράφους, κόστισε περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια ενώ στους περισσότερους από 300 εργαζόμενους δόθηκε επιπλέον μπόνους 5.000 δολαρίων εκτός από τα φιλοδωρήματα των εκλεκτών καλεσμένων - ο μηνιαίος μισθός τους μέχρι το πάρτι ήταν της τάξης των 1.000-1.200 δολαρίων.

Όπως σημειώνουν οι συγγραφείς του βιβλίου σκοπός του μπόνους ήταν να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή εχεμύθεια.

«Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν γνώριζε ότι οι νέοι Σαουδάραβες ήταν κουρασμένοι από τις δεκαετίες υπερβολικών εξόδων της βασιλικής οικογένειας και εξοργισμένοι από τα εκθαμβωτικά σπίτια, τις βόλτες για ψώνια στα Harrods και τους αγώνες με σπορ αυτοκίνητα στους δρόμους του Λονδίνου» εξηγείται στο βιβλίο.

Πέραν του μπόνους ο 35χρονος πρίγκιπας ζήτησε από τους εργαζομένους να μην έχουν μαζί τους smartphones με την εναλλακτική να είναι παλαίας τεχνολογίας κινητά όπως το Nokia3310 για να έχουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Οι δύο εργαζόμενοι που παραβίασαν τον κανόνα αυτό, απολύθηκαν.

Στα μέτρα προστασιάς που πήρε ο Μπιν Σαλμάν για τους καλεσμένους του ήταν και η εξέταση των μοντέλων για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, ορισμένοι από τους υπηρέτες είχαν ως αποστολή να παραλαμβάνουν τα μοντέλα που έφταναν δια θαλάσσης και να τα μετάφερουν άμεσα με μικρά αυτοκίνητα του γκολφ σε ειδική ιατρική εγκατάσταση όπου υποβάλονταν σε γυναικολογικές εξετάσεις.

«Μόνο αφού ολοκληρώθηκε αυτή η διαδικασία έφτασαν στο νησί ο Μπιν Σαλμάν και οι φίλοι του» προστίθεται στο βιβιλίο.

book-bin-salman


Όσο για τη μουσική διασκέδαση ο Σαουδάραβας γαλαζοαίματος αποδείχθηκε επίσης γαλαντόμος νοικιάζοντας τις υπηρεσίες καλλιτεχνών όπως ο Pitbull, ο Κορεάτης ράπερ Psy του “Gangnam Style” και ο DJ Afrojack.

Τα πρωινά στο νησί επικρατούσε ησυχία αλλά όταν έπεφτε το βράδυ ξεκινούσε το πάρτι. Μια τέτοια βραδιά, μάλιστα, ο Μπιν Σαλμάν έφτασε στο «τσακίρ κέφι» και δεν δίστασε να ανέβει σε μια από τις σκηνές που είχαν στηθεί προκειμένου να αναλάβει ο ίδιος τον ρόλο του DJ.

«Όταν οι φίλοι του και τα μοντέλα τον είδαν να βάζει τα ακουστικά άρχισαν να πανηγυρίζουν με τον Afrojack, ωστόσο, να είναι τόσο δυσαρεστημένος ώστε αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι τον άκουσαν να βρίζει τον πρίγκιπα όταν βρέθηκε σε απόσταση ασφαλείας».

Το πάρτι, όμως, είχε άδοξο τέλος καθώς περίπου επτά ημέρες αργότερα κάποιος διέρρευσε την πληροφορία ότι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας βρίσκεται στο νησί και έτσι ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν αποχώρησε άρον-άρον.

Δείτε βίντεο: Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν: Το άγνωστο όργιο των $50 εκατ. με 150 μοντέλα
Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν: Το άγνωστο όργιο των $50 εκατ. με 150 μοντέλα


Ειδήσεις σήμερα: 

Το «SUPER JET» και ο καπετάνιος του υποκλίνονται στη Σίκινο - Δείτε βίντεο

Νέες προκλήσεις από Τουρκία: Η Γενί Σαφάκ γράφει για «δικαίωμα επέμβασης» στο Καστελόριζο

«Καμίνι» η χώρα μέχρι και την Παρασκευή - Έως 8 βαθμούς υψηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης