Τζο Μπάιντεν: Στέλνει ευχές στους «Μακεδόνες» των ΗΠΑ για το Ίλιντεν

Τζο Μπάιντεν: Στέλνει ευχές στους «Μακεδόνες» των ΗΠΑ για το Ίλιντεν

«Ως φίλος των «Μακεδόνων-Αμερικανών», γιορτάζω μαζί σας την επιτυχία της «μακεδονικής-αμερικανικής» κοινότητας» αναφέρει ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές

biden_joe_1
Μήνυμα στην «Macedonian-American» κοινότητα των ΗΠΑ, απέστειλαν ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές του Νοεμβρίου, και πρώην αντιπρόεδρος της χώρας, Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζίλ με αφορμή την επέτειο του Ίλιντεν που τιμούν οι γείτονες ως Εθνική Επέτειο.

«Σήμερα, ο Τζιλ κι εγώ στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στην «μακεδονική – αμερικανική» κοινότητα καθώς γιορτάζει την εξέγερση του Ιλίντεν του 1903 και την αντιφασιστική δήλωση του 1944» αναφέρει ο Μπάιντεν, συνεχίζοντας: «Αυτά τα γεγονότα έθεσαν τα θεμέλια για την κυρίαρχη, πλουραλιστική, πολυεθνική δημοκρατία που οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι υπερήφανες που αποκαλούν φίλο και σύμμαχο και είναι ένα πολύ σεβαστό και εκτιμημένο μέλος της ευρωατλαντικής κοινότητας.

Ως φίλος των «Μακεδόνων-Αμερικανών», γιορτάζω μαζί σας την επιτυχία της «μακεδονικής-αμερικανικής» κοινότητας. Σας υπενθυμίζω πως οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν φάρος ελπίδας, ελευθερίας και ευκαιρίας. Ως Πρόεδρος ανυπομονώ να συνεργαστώ με την κοινότητά σας για να επιτύχουμε ένα πιο ειρηνικό, ευημερούμενο, ευρωατλαντικό μέλλον για ολόκληρη την περιοχή» καταλήγει στο μηνυμά του ο Μπάιντεν.
0

Ειδήσεις σήμερα: 

Τα έβαλε και με τη Γαλλία ο Ακάρ: «Οποιαδήποτε επέμβαση εναντίον των πλοίων μας δεν θα μείνει αναπάντητη»

Νεπάλ: Τουλάχιστον 16 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές

«Πολύ άρρωστος» ο αδελφός του Ντόναλντ Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης