Τραμπ κατά Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις: Οι πιο ακραίοι, αριστεροί υποψήφιοι στην ιστορία

Τραμπ κατά Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις: Οι πιο ακραίοι, αριστεροί υποψήφιοι στην ιστορία

Επίθεση στο δίδυμο των Δημοκρατικών από την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ – Μπάιντεν και Χάρις θα πραγματοποιήσουν κοινή προεκλογική εμφάνιση

kamala_biden
Δριμεία επίθεση κατά των υποψηφίων των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ εξαπέλυσε η εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, μία ημέρα αφότου ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι υποψήφια αντιπρόεδρος θα είναι η Αφροαμερικανή γερουσιαστής Καμάλα Χάρις.

Σε σχόλιό της, η εκστρατεία του Τραμπ αναφέρει ότι η Καμάλα Χάρις θεωρήθηκε ως η πλέον φιλελεύθερη γερουσιαστής των ΗΠΑ το 2019 και συμπληρώνει την ριζοσπαστική, αριστερή στροφή του Τζο Μπάιντεν και ολόκληρου του δημοκρατικού κόμματος. Η ομάδα του νυν Αμερικανού προέδρου σχολιάζει επίσης ότι η Χάρις σπρώχνει τον πρώην αντιπρόεδρο ακόμη πιο αριστερά απ' ότι ήδη βρισκόταν.

Μάλιστα, η πλευρά του Ντόναλντ Τραμπ δεν παραλείπει να θυμίσει ότι η Χάρις ήταν ισχυρή υποστηρικτής του Μπέρνι Σάντερς, ενώ αφήνει αιχμές τόσο για τις προοδευτικές πολιτικές ασφάλισης όσο και στο παρελθόν της ως εισαγγελέα.

Αν και η γερουσιαστής θεωρούν ότι η επιλογή του Τζο Μπάιντεν ήταν πραγματιστική και μετριοπαθής, η καμπάνια του Τραμπ υποστηρίζει ότι οι υποψήφιοι των δημοκρατικών είναι το οι πιο ακραίοι και αριστεροί υποψήφιοι στην ιστορία των μεγάλων αμερικανικών κομμάτων.

Κοινή εμφάνιση ετοιμάζουν οι Δημοκρατικοί

Την ίδια ώρα, η εκστρατεία των Δημοκρατικών, μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση, φαίνεται ότι διακατέχεται από ένα πνεύμα ανανέωσης.

Ο Μπάιντεν θα κάνει την πρώτη του κοινή εμφάνιση με την Καμάλα Χάρις. Θα εμφανιστούν μαζί στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ, ενώ θα μιλήσουν σε σχολείο κοντά στο σπίτι του πρώην αντιπροέδρου.

Ειδήσεις σήμερα:


Νέο αρνητικό ρεκόρ με 262 κρούσματα κορωνοϊού - 85 στη Θεσσαλονίκη, 66 στην Αττική


Βρετανία: Με νέα μέθοδο καταγραφής... μειώθηκαν κατά 5.000 οι θάνατοι από κορωνοϊό


Μπερλουσκόνι: Η πρώτη δημόσια φωτογραφία με την κατά 53 χρόνια μικρότερή αρραβωνιαστικιά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης