«Σεμνός ο Καλιγούλας μπροστά στον Silvio!»

«Σεμνός ο Καλιγούλας μπροστά στον Silvio!»

Τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει στα χέρια της η αστυνομία κάνουν λόγο για όργια με ανήλικες που ήταν ντυμένες νοσοκόμες και αστυνομικίνες

«Σεμνός ο Καλιγούλας μπροστά στον Silvio!»
Την ώρα που τα ροζ σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον Ιταλό πρωθυπουργό βγαίνουν στη φόρα και κάνουν το γύρο του κόσμου οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον κατακεραυνώνουν.

«Ακόμα και ο Καλιγούλας έμοιαζε σεμνός μπροστά στον Silvio» ή «Τα όργια που έκανε ο Silvio έμοιαζαν με την Κόλαση του Δάντη» είναι μόνο μερικά από αυτά που λένε βουλευτές κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει στα χέρια της η ιταλική αστυνομία κάνουν λόγο για όργια με ανήλικες που ήταν ντυμένες νοσοκόμες και αστυνομικίνες.

Κλείσιμο


«Ο Silvio δεν με άγγιξε ποτέ ούτε έκανε έρωτα μαζί μου», λέει η 18χρονη χορεύτρια  Karima El Mahroug

Μάλιστα καλεσμένοι αποκάλυψαν ότι η βίλα του καβαλιέρε στο Μιλάνο είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής και γινόντουσαν τρελά πάρτι με πολύ αλκοόλ αλλά ποτέ με ναρκωτικά.

Άλλοι καλεσμένοι αποκάλυψαν ότι πολλές φορές είδαν την 25χρονη οδοντίατρο Nicole Minetti η οποία κυκλοφορούσε ημίγυμνη μέσα στο σπίτι.

Στο μεταξύ χθες η 18χρονη χορεύτρια Karima El Mahroug με δάκρυα στα μάτια αρνήθηκε ότι έκανε σεξ με τον Berlusconi αλλά παραδέχτηκε ότι από τα 16 της μπαινόβγαινε στο σπίτι του.




Τα πάρτι του Silvio μοιάζουν με… Κολάση του Δάντη λένε οι πολιτικοί του αντιπάλοι



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης