ΗΠΑ: Πήγε σε ριάλιτι για να βρει τον άντρα που θα τη βοηθήσει να γίνει μαμά

ΗΠΑ: Πήγε σε ριάλιτι για να βρει τον άντρα που θα τη βοηθήσει να γίνει μαμά

Αμερικανίδα που θέλει να γίνει μαμά αναζητά τον κατάλληλο μπαμπά στο νέο ριάλιτι «Labor of Love»  - Η 42χρονη έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 15 υποψηφίους

mama_reality
Η Κρίστι Κάτσμαν είναι 42 Mαΐων και θέλει να βιώσει την μητρότητα. Αφού από μόνη της δεν τα κατάφερε, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του... κοινού.

Η γοητευτική Αμερικανίδα είναι η πρωταγωνίστρια του νέου ριάλιτι που έκανε πρεμιέρα, ταράζοντας τα τηλεοπτικά νερά στις ΗΠΑ.

Το τηλεοπτικό δίκτυο «Fox News» ξεκίνησε να προβάλει από τις 21 Μαίου ένα ριάλιτι, διαφορετικό από τα άλλα, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Υπό τον τίτλο «Labor of Love», η Κρίστι έχει να επιλέξει τον άνδρα της ζωής της, αυτόν που θα την βοηθήσει να γίνει μαμά. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, συνολικά 15 άνδρες είναι αυτοί που πέρασαν τις εξετάσεις για να αποκτήσουν τον τίτλο του υποψήφιου μπαμπά.


Οι άνδρες έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το σπέρμα τους είναι υγιές κι ότι μπορούν να βοηθήσουν την Κρίστι να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η μελαχρινή Αμερικανίδα έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση το 2007 ως διαγωνιζόμενη στο reality «Bachelor» αλλά δεν είχε κερδίσει την αγάπη του πρωταγωνιστή Μπραντ Γούμακ.

Κλείσιμο

Δεκατρία χρόνια αργότερα συνειδητοποίησε ότι στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για να γίνει μαμά και, ύστερα από ένα διαζύγιο, αποφάσισε να ζητήσει την βοήθεια της «Σάρλοτ» στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Sex and City». Η Kριστίν Ντέιβις ως παρουσιάστρια του ριάλιτι θα της δίνει οδηγίες για βρει τον κατάλληλο άνδρα με τον οποίο θα αποκτήσει απόγονο.

«Χρειαζόμουν πραγματικά έναν άνδρα που να θέλει να είναι παρών και να συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή ενός παιδιού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ήθελα πραγματικά έναν σύντροφο που να με κάνει να νιώθω ασφάλεια και να είναι γενναιόδωρος. Δυστυχώς όμως δεν τον βρήκα», είπε στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι.

Αποκάλυψε επίσης ότι είχε παντρευτεί με τον γάμο της να διαρκεί μόλις έξι μήνες. Από το 2015 αναζητά τον κατάλληλο άνδρα για να γίνει πατέρας του παιδιού της.

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο: Η Ζoom αξίζει περισσότερα από τις 7 μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη

Τέλος στην καραντίνα των ξένων τουριστών βάζει η Μαδρίτη από την 1η Ιουλίου

«Χριστός Ανέστη» τα μεσάνυχτα της Τρίτης στις Εκκλησίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης