ΗΠΑ: Μια τσαντισμένη 32χρονη άνοιξε πυρ σε εστιατόριο McDonald's στην Οκλαχόμα

ΗΠΑ: Μια τσαντισμένη 32χρονη άνοιξε πυρ σε εστιατόριο McDonald's στην Οκλαχόμα

Τρεις υπάλληλοι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς, χωρίς να απειλείται η ζωή τους - Για ποιό λόγο φέρεται να εκνευρίστηκε η 32χρονη που συνελήφθη λίγο αργότερα

mcdonalds
Μια γυναίκα άνοιξε πυρ σε ένα εστιατόριο McDonald's στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών το απόγευμα της Τετάρτης, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις υπαλλήλους, ανέφεραν οι αρχές, αφού προηγουμένως της είπαν ότι η τραπεζαρία του εστιατορίου ήταν κλειστή, σύμφωνα με τα μέτρα προφύλαξης που εφαρμόζει η εταιρεία για τον κορωνοϊό.

Η 32χρονη γυναίκα μπήκε αρχικά στο εστιατόριο και αρνήθηκε να αποχωρήσει, όταν οι υπάλληλοι της είπαν ότι η τραπεζαρία ήταν κλειστή. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσε σε εκείνη κι έναν υπάλληλο και στη συνέχεια «εξαναγκάστηκε» να φύγει από τον χώρο, όπως είπε αστυνομικός αξιωματούχος.

Ωστόσο, φαίνεται πως η 32χρονη παρεξηγήθηκε από αυτά που της είπαν οι υπάλληλοι του εστιατορίου της γνωστής αλυσίδας και λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε, κρατώντας ένα πιστόλι και πυροβολώντας τρεις φορές.

Από τους πυροβολισμούς, ένας υπάλληλος τραυματίστηκε στο χέρι και δύο άλλοι χτυπήθηκαν από θραύσματα. Άλλη μια υπάλληλος τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά δεν διευκρινίστηκε αν ο τραυματισμός της προκήθηκε από πυροβολισμό. Όλοι οι τραυματισμοί δεν ήταν απειλητικοί για τη ζωή. σύμφωνα με τις αναφορές.

Η 32χρονη συνελήφθη κοντά στο εστιατόριο μετά τους πυροβολισμούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Τσιόδρας: 15 νέα κρούσματα, 33 διασωληνωμένοι

Χαρδαλιάς: Ούτε αντίσταση ούτε μαγκιά είναι οι συγκεντρώσεις στις πλατείες

Υπόθεση Σειραγάκη: Παρέμβαση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην αποφυλάκιση του παιδεραστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης