Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Καθηγήτρια εύχεται σε μαθητές «να πεθάνουν από κορωνοϊό»

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Καθηγήτρια εύχεται σε μαθητές «να πεθάνουν από κορωνοϊό»

Ξέφυγε η καθηγήτρια στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, καθώς ευχήθηκε σε μαθητές που δεν κάθονταν σπίτι, να «κολλήσουν κορωνοϊό και να πεθάνουν!»

kathigitria_newJersey
Το χυδαίο ξέσπασμα μιας καθηγήτριας στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ εναντίον τους, κατέγραψαν σε βίντεο μαθητές, οι οποίοι παραβίαζαν τις οδηγίες για παραμονή στο σπίτι.

Το κλιπάκι που κυκλοφόρησε στα social media Tik Tok και Snapchat δείχνει την καθηγήτρια να έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο της, στο Χάμιλτον του Νιού Τζέρσεϊ, να πλησιάζει σε έναν φράχτη και να φωνάζει προς τα δυο παιδιά που, σύμφωνα με όσα ανέφεραν, είχαν βγει έξω για να παίξουν ποδόσφαιρο: «Τα πάρκα έχουν κλείσει όπως και ολόκληρη η περιοχή. Βάλτε το καλά μέσα στο χοντρό κεφάλι σας. Εσείς είστε ο λόγος που έχουμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση, είστε το πρόβλημα και όχι η λύση. Συνεχίστε να με βιντεοσκοπείτε, σε ποιον θα το δείξετε; Ανεβάστε με στα social media».

Hamilton, NJ teacher caught on tape telling students she hopes they 'die' of coronavirus


Όμως η καθηγήτρια δεν σταμάτησε εκεί και η συνέχεια στα λόγια της ξεπέρασε τα όρια: «Είστε ηλίθιοι και κάνετε λάθος πράγματα. Προσπαθώ να σώσω τον κ..ο σας και τις ζωές σας. Ας πεθάνετε όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εύχομαι και οι δυο να κολλήσετε κορωνοϊο και να πεθάνετε και οι δυο σας, με επώδυνο τρόπο».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η καθηγήτρια ζει δίπλα σε ένα πάρκο και συχνά - πυκνά καταφέρεται εναντίον όσων δεν τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Μετά το παραπάνω περιστατικό, οι μαθητές παραδέχτηκαν ότι δεν έπρεπε να ήταν στο πάρκο, αλλά σοκαρίστηκαν όταν η καθηγήτριά τους ευχήθηκε «να πεθάνουν».

Στο μεταξύ, ο σχολικός επιθεωρητής της περιοχής είπε ότι είχε ενημερωθεί για το βίντεο και οραγματοποιεί τη σχετική έρευνα.

Ο δήμαρχος του Χάμιλτον, Τζεφ Μάρτιν παραδέχθηκε ότι δεν είχε δει το βίντεο, αλλά καταδίκασε τα σχόλια, καθώς «κανείς δεν πρέπει να επιθυμεί θάνατο ή κακό σε ανθρώπους. Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Έχουμε τουλάχιστον 50 άτομα που έχουν πεθάνει από τον κορωνοϊό».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα μυστικά της μάσκας: Οι 5 κανόνες για τη σωστή (και υποχρεωτική) χρήση της

Τσιόδρας - Κεραμέως παρουσιάζουν το σχέδιο για τα σχολεία - Πώς θα ανοίξουν οι αίθουσες

Γιατί κάποιοι νοσούν σοβαρά και κάποιοι ήπια από κορωνοϊό; - Ο ρόλος των γενετικών παραγόντων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης