LIVE

Κορωνοϊός

Pamela Anderson: Ανυπομονώ να επισκεφτώ την Ελλάδα

Pamela Anderson: Ανυπομονώ να επισκεφτώ την Ελλάδα

Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου η διαχρονική σεξοβόμβα θα βρεθεί στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τους τελικούς του μουσικού διαγωνισμού EuroVoice 2010. Μαμά και ακτιβίστρια πλέον, η Πάμελα έκανε μια «μαγική» στάση στις σελίδες μας προτού μαγέψει τα πλήθη ανεβαίνοντας στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα»

Σας έχουμε παρακολουθήσει στην τηλεόραση, έχουμε θαυμάσει εξώφυλλά σας στα περιοδικά, τώρα θα σας δούμε και στον ρόλο της παρουσιάστριας ενός show, όπως είναι αυτό του Πανευρωπαϊκού Μουσικού Διαγωνισμού EuroVoice. Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνετε τέτοιο ρόλο;
Όχι, έχω παρουσιάσει βραβεία στο παρελθόν, αλλά και έχω υπάρξει και μέρος αντίστοιχων τηλεοπτικών shows, σε διάφορες ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παρουσιάσω τον διαγωνισμό και ανυπομονώ να επισκεφτώ την Ελλάδα. Αν και δεν γνωρίζω πολλά για τη χώρα σας, έχω ακούσει αρκετά για την Ελλάδα και περιμένω με ανυπομονησία να εξερευνήσω από κοντά την  κουλτούρα και τους ανθρώπους της.

Ομως έχετε επισκεφτεί ξανά την Αθήνα. Σας αρέσει ως πόλη;

Δεν έχω σχηματίσει εικόνα, για να είμαι ειλικρινής. Από όσο γνωρίζω, η Ακρόπολη έχει μεγάλη ιστορία και παράδοση και αυτό είναι ένα στοιχείο που με συναρπάζει. Ως χώρα, ως λαός, πάντως, δίνετε μεγάλη αξία στις οικογενειακές παραδόσεις και αυτό το θαυμάζω επίσης πάρα πολύ.

Ηθοποιός, μοντέλο, συγγραφέας, τώρα και παρουσιάστρια ενός τηλεοπτικού show. Ποιός από τους ρόλους κρίνετε πως είναι πιο κοντά στην Πάμελα Αντερσον;

Πρώτα απ’ όλα είμαι μητέρα, μην το ξεχνάτε αυτό. Από κει και πέρα απολαμβάνω τη δουλειά μου. Βλέποντας τον κόσμο, μου έχουν προσφερθεί τόσο τρελά πράγματα για να παρουσιάσω και να συμμετάσχω. Οσο είμαι στην Ευρώπη, επιθυμώ να κάνω όσο πιο πολλά μπορώ και να ενσωματώσω παράλληλες δραστηριότητες που είναι σημαντικές για εμένα προσωπικά, όπως το να πολεμάω για τα δικαιώματα των ζώων ή να βοηθάω κόσμο όσο πιο πολύ μπορώ - εξαρτάται πάντα από το πού βρίσκομαι τη δεδομένη στιγμή. Αυτή νομίζω πως είναι η ωφέλιμη πλευρά ενός celebrity και φροντίζω να την αξιοποιώ, με το να γίνομαι χρήσιμη και απαραίτητη. Με δυο λόγια, πάντως, μετά την οικογένειά μου το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου είναι η διαδρομή μου πια ως ακτιβίστριας.Πόσο εξουθενωτικό ήταν για εσάς το να καταφέρετε να παραμείνετε ένα παγκόσμιο sex symbol για τόσο πολλά χρόνια;
Απλώς συνέβη. Δεν έλεγξα ποτέ πώς θα με έβλεπε ο υπόλοιπος κόσμος, όμως είχα τον απόλυτο έλεγχο για το τι ήμουν ικανή να πετύχω και τι μπορούσα να αναδείξω.

Ήταν μέσα στους στόχους σας να γίνετε ηθοποιός;
Κάποια πράγματα απλώς συμβαίνουν στη ζωή μου. Είμαι περιπετειώδης ως χαρακτήρας και μου αρέσει να εξερευνώ νέες πλευρές της προσωπικότητάς μου. Η συμμετοχή μου στο «Dancing with the stars», για παράδειγμα, είναι μια απόδειξη για αυτό που σας λέω και ομολογώ ότι το διασκέδασα πάρα πολύ.

Αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, ποιες επαγγελματικές σας επιλογές θα αποφεύγατε; Έχετε μετανιώσει για ορισμένες από αυτές;
'Ολα όσα έγιναν με οδήγησαν εδώ που είμαι… Έχω κάποια προσωπικά μου θέματα… Και πράγματα που έχω μετανιώσει...

Δίνετε την εντύπωση μίας γλυκιάς αλλά σκληρής γυναίκας, ρομαντικής και παρορμητικής, αλλά παράλληλα και αρκετά ορθολογίστριας όταν διαγνώσει τον κίνδυνο να έρχεται προς τη μεριά της. Έχω δίκιο;
Ναι, απόλυτο.

Πώς επιτυγχάνετε λοιπόν αυτή την ισορροπία;
Δεν καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια. Μου αρέσει η ισορροπία στη ζωή, ειδικά τώρα που είμαι μητέρα. Η ισορροπία είναι ένα σημαντικό εφόδιο για τους ανθρώπους, ειδικά όταν εκείνοι δεν διαθέτουν πολύ ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητά τους. Η Οπρα Γουίνφρεϊ είχε πει κάποτε: «Κατάφερα και συνειδητοποίησα τελικά πως το να είμαι ευγνωμονούσα στο σώμα μου είναι το κλειδί για να προσφέρω μεγαλύτερη αγάπη στον εαυτό μου».

Είστε ευγνωμονούσα στη δική σας ομορφιά ή υπήρξαν στιγμές που αυτή μετατράπηκε και σε κατάρα;
Συμφωνώ απολύτως με την Οπρα. Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι ο μοναδικός δρόμος για να αγαπηθείς. Η εξωτερική ομορφιά ήταν -και εξακολουθεί να είναι- ένα αγαθό που προδιαθέτει άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά στη θέα της τους ανθρώπους. Ποτέ δεν αντιλήφθηκα τον εαυτό μου μόνο ως «όμορφη γυναίκα», παρά το γεγονός ότι απόλαυσα αρκετά όλα αυτά τα κολακευτικά σχόλια που δεχόμουν κατά καιρούς, αλλά και την ευκαιρία μιας καριέρας που μου προσφέρθηκε, αρχικά, χάρη σε αυτή. Θα έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν λοιπόν πως η ομορφιά μου υπήρξε κατάρα για εμένα. Υπήρξαν όμως στιγμές που το σκέφτηκα και άρχισα να γίνομαι καχύποπτη με ορισμένους ανθρώπους που επεδίωκαν να βρίσκονται δίπλα μου. Προβληματιζόμουν για το αν με ήθελαν για την εμφάνιση και το όνομά μου ή επειδή πραγματικά τους άρεσα.

Ποιά ήταν η πιο σκληρή στιγμή της ζωής σας;
Είχα τις δύσκολες στιγμές μου… Σας επαναλαμβάνω, έχω τα προσωπικά μου ζητήματα και τις δικές μου μεταμέλειες.

Πιστεύετε στον Θεό ή στην τύχη;

Στον συνδυασμό τους.

Ποιά είναι η πιο συχνή συμβουλή που δίνετε στα παιδιά σας;
Στα παιδιά μου λέω να είναι πάντα ειλικρινή.

Θα επιχειρήσετε να τα κατευθύνετε επαγγελματικά;
Μέχρι στιγμής και οι δύο γιοι μου είναι εξαιρετικοί μαθητές, αλλά και αθλητές. Είναι ελεύθεροι να επιλέξουν το επάγγελμα που τους αρέσει, αρκεί να αγαπούν αυτό που κάνουν.

Έχετε τον ελεύθερο χρόνο να τους απολαύσετε; Να τους ζήσετε;
Πάντα καταφέρνω να βρίσκω χρόνο να περνάω μαζί τους, ακόμα κι αν πρέπει να θυσιάσω προσωπικές μου απολαύσεις. Μου δίνουν απέραντη δύναμη ακόμα και με ένα χαμόγελό τους. Το έχουν συνειδητοποιήσει φυσικά αυτό και το κάνουν πολύ συχνά.

Ειλικρινά, υπάρχει για την Πάμελα Αντερσον κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο;
Είμαι ευτυχισμένη εδώ που είμαι, είμαι ευτυχισμένη με τη δουλειά που κάνω για τα δικαιώματα των ζώων, όπου βρεθώ. Είμαι ένα τυχερό κορίτσι. Έχω δύο πανέμορφα και συνειδητοποιημένα παιδιά, που είναι καλοί μαθητές και αθλητές. Έχω εξαιρετικούς φίλους, έξυπνους και σέξι άντρες στη ζωή μου και αισθάνομαι σχεδόν πλήρης. Ακόμα διατηρώ μια φυσιολογική και υγιή επιθυμία να κάνω το καλύτερο δυνατό στη ζωή μου, ανακαλύπτοντας που τα καταφέρνω πιο καλά. Προτεραιότητά μου φυσικά πάντα παραμένει η μητρότητα.

Κλείνοντας, μια και γνωρίζω τις οικολογικές ευαισθησίες και την εναντίωσή σας στο κυνήγι της φώκιας, που εξακολουθεί και πραγματοποιείται στον Καναδά, θα ήθελα μια δημόσια δήλωσή σας για αυτό το θέμα, που και εμένα προσωπικά με βρίσκει αντίθετο.
Η δήλωσή μου είναι μία: «Το κυνήγι της φώκιας αποτελεί δολοφονία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης