Οι ανικανοποίητες γυναίκες και οι... ολιγαρκείς άνδρες - Γελάστε άφοβα - Δείτε το βίντεο

Οι ανικανοποίητες γυναίκες και οι... ολιγαρκείς άνδρες - Γελάστε άφοβα - Δείτε το βίντεο

Στο βίντεο, λοιπόν, παρουσιάζονται δύο... «ιδιαίτερα» πολυκαταστήματα, στα οποία προσφέρονται... σύζυγοι τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες - Πόσο δύσκολη απόφαση είναι για τα δύο φύλα αυτή η επιλογή

people-2603521_1920
Viral έχει γίνει ένα άκρως απολαυστικό βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνει τη διαφόρα των αντρών και των γυναικών στην επιλογή... συντρόφου!

Στο βίντεο, λοιπόν, παρουσιάζονται δύο... «ιδιαίτερα» πολυκαταστήματα, στα οποία προσφέρονται... σύζυγοι τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες!

Τα πολυκαταστήματα είναι 6όροφα και τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες μπορούν να κάνουν στάση σε όποιον όροφο επιθυμούν και να «ψωνίσουν» τον/την σύζυγο των ονείρων τους!

Μοναδική προϋπόθεση... δεν μπορούν να επιστρέψουν πίσω σε κάποιο όροφο!

Δείτε το viral βίντεο:

VIDEO 2020 04 02 15 59 02


Κλείσιμο
Για τις γυναίκες λοιπόν στον πρώτο όροφο του πολυκαταστήματος αναγράφεται «Αυτοί οι άντρες έχουν δουλειά», ανικανοποίητες οι γυναίκες προχωρούν στον δεύτερο όροφο: «Αυτοί οι άντρες έχουν δουλειά και αγαπούν τα παιδιά».

Απογοητευμένες και από τον δεύτερο όροφο, προχωράνε στον τρίτο όπου αναγράφεται: «Αυτοί οι άντρες έχουν δουλειά, αγαπούν τα παιδιά και είναι πολύ όμορφοι».

Από ό,τι φαίνεται όμως ούτε αυτό τις συγκινεί και συνεχίζουν στον τέταρτο όροφο όπου εκεί μπορούν να βρούν «άντρες που έχουν δουλειά, αγαπούν τα παιδιά, είναι πολύ όμορφοι και βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού».

Και ενώ φαίνεται ότι αυτός ο όροφος είναι αρκετά «ελκυστικός», οι γυναίκες αποφασίζουν να συνεχίσουν στον πέμπτο, όπου εκεί συναντούν την επιγραφή: «Αυτοί οι άντρες έχουν δουλειά, αγαπούν τα παιδιά, είναι πολύ όμορφοι, και ζουν ένα έντονο ρομαντικό ειδύλλιο».

Και ενώ όλα δείχουν ότι τελικά οι γυναίκες θα ψωνίσουν από αυτό τον όροφο... το ρισκάρουν και πάνε στον εκτό... όπου με έκλπληξη συναντούν την εξής επιγραφή: «Είστε ο επισκέπτης νούμερο 31.456.012 γι' αυτόν τον όροφο - Δεν υπάρχουν άντρες σε αυτό τον όροφο. Αυτός ο όροφος υπάρχει ως απόδειξη ότι οι γυναίκες είναι τελείως ανικανοποίητες».

Στο αντίστοιχο πολυκατάστημα για τους άντρες, τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά!

Στον πρώτο όροφο οι άντρες μπορούν να «ψωνίσουν»  «συζύγους που αγαπούν το σεξ» και στο δεύτερο «γυναίκες που αγαπούν το σεξ και έχουν λεφτά»... Όσο για τους υπόλοιπους ορόφους... απλά δεν έχουν δεχθεί ποτέ κανέναν επισκέπτη...

Τα συμπεράσματα... δικά σας!

Ειδήσεις σήμερα:

Απολαυστικό βίντεο: Δείτε τον Χίτλερ να εξοργίζεται με τους Έλληνες που «Μένουν σπίτι»

Αστείο βίντεο: Αφρικανοί «ξορκίζουν» τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός στην Ιταλία: Viral γιαγιά δίνει συμβουλές προστασίας και εμψυχώνει τους συμπατριώτες της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης