Βρετανοί ερευνητές δημιούργησαν... πάπλωμα ιδανικό για την εμμηνόπαυση!

Βρετανοί ερευνητές δημιούργησαν... πάπλωμα ιδανικό για την εμμηνόπαυση!

Το 75% των γυναικών που βρίσκονται στη φάση της εμμηνόπαυσης εμφανίζουν συμπτώματα όπως οι εξάψεις, ειδικά την ώρα του ύπνου

papaloma12
Επιστρατεύοντας την προηγμένη τεχνολογία, Βρετανοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν ένα πάπλωμα ιδανικό για εμμηνόπαυση.

Βρίσκοντας την εύκολη λύση για τα ζευγάρια που συνεχώς τσακώνονται στο κρεβάτι όταν ο ένας ζεσταίνεται κι ο άλλος κρυώνει, επιστήμονες υποστηρίζουν ότι σχεδίασαν ένα πάπλωμα ειδικά για γυναίκες που είναι στην κλιμακτήριο.

Το 75% των γυναικών που βρίσκονται στη φάση της εμμηνόπαυσης εμφανίζουν συμπτώματα όπως οι εξάψεις, ειδικά την ώρα του ύπνου.

Τις εξάψεις που έχουν οι περισσότερες γυναίκες που μπαίνουν στην κλιμακτήριο, μπορεί να πυροδοτήσουν διάφοροι παράγοντες όπως, η κατανάλωση αλκοόλ, τα πικάντικα τρόφιμα ή τα ζεστά ροφήματα. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές η έντονη εφίδρωση οφείλεται στα χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων που εμφανίζουν οι γυναίκες προχωρημένης ηλικίας.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το πάπλωμα «Nanu Hot & Not Duvet» έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε , από πλευράς θερμοκρασίας, να ικανοποιεί και τα δύο μέρη: και τον άνδρα αλλά και την γυναίκα.

Πώς; Το πάπλωμα είναι σαν να είναι «κομμένο στο δύο», με τον άνδρα να προσαρμόζει την πλευρά του παπλώματός του στην θερμοκρασία που επιθυμεί απαντώντας απλά σε ορισμένες ερωτήσεις στο διαδίκτυο. Με βάση τα αποτελέσματα των ενδιαφερόμενων, και την τεχνολογία, οι επιστήμονες δημιουργούν την ιδανική θερμοκρασία για τον καθένα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης