Institute of life ΜΗΤΕΡΑ - Μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής

Institute of life ΜΗΤΕΡΑ - Μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής

Η κορυφαία επιλογή!

unnamed__2_
Με την υπογονιµότητα να αγγίζει ποσοστό µεγαλύτερο από το 10% µεταξύ των ζευγαριών αναπαραγωγικής ηλικίας, η εξωσωµατική γονιµοποίηση είναι πεδίο εντατικής έρευνας διεθνών πανεπιστηµιακών κέντρων, τα οποία επενδύουν στην εξέλιξη τεχνικών για την ουσιαστική αντιµετώπιση του προβλήµατος. Με στόχο κάθε υπογόνιµο ζευγάρι να έχει στη διάθεσή του τις πλέον σύγχρονες επιλογές και την καλύτερη αντιµετώπιση σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον, το ΜΗΤΕΡΑ και το Institute of Life δηµιούργησαν µια υψηλού επιπέδου Μονάδα Υποβοηθούµενης Αναπαραγωγής. Αποτέλεσµα αυτής της συνεργασίας είναι η αναδιοργάνωση και η πλήρης ανακαίνιση του Τµήµατος Υποβοηθούµενης Αναπαραγωγής του ΜΗΤΕΡΑ, ώστε να αναδειχθεί η Μονάδα Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ ως µία από τις πλέον εξειδικευµένες µονάδες της Ευρώπης!

Aρτια στελέχωση & υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις
Η επιστηµονική οµάδα της Μονάδας Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ αποτελείται από κορυφαίους ιατρούς και εξειδικευµένους κλινικούς εµβρυολόγους καθώς και από́ έµπειρους επαγγελµατίες στον χώρο της διατροφολογίας, της ψυχικής υγείας και της νοσηλευτικής φροντίδας. Ολοι µαζί συνεργάζονται ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού επιλέγοντας την ιδανική γι’ αυτούς θεραπεία. ∆ηµιουργήθηκαν ένας άνετος ειδικά διαµορφωµένος χώρος, εστιασµένος στην άνεση και τη διακριτικότητα, και ένα υπερσύγχρονο εµβρυολογικό εργαστήριο, εξοπλισµένο µε την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τοµέα της υποβοηθούµενης αναπαραγωγής. Η Μονάδα εξασφαλίζει τη µεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και κάλυψη στο ζευγάρι από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, καθώς λειτουργεί µέσα σε µαιευτικό και γυναικολογικό νοσοκοµείο και συγκαταλέγεται µεταξύ των µεγαλύτερων Μονάδων της χώρας, µε τους πλέον επιτυχηµένους κύκλους εξωσωµατικής γονιµοποίησης.

unnamed__1_


Τεχνολογική πρωτοπορία
Η συνεργασία της Μονάδας Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ µε την «Embryo Tools», συµβουλευτική́ εταιρεία διεθνούς κύρους µε τεράστια εµπειρία στη διαµόρφωση ιδανικών εργαστηριακών συνθηκών και υψηλού́ επιπέδου τεχνογνωσία, δίνει στη Μονάδα του ΜΗΤΕΡΑ τη δυνατότητα να εφαρµόζει, εντός του εργαστηρίου, τελειοποιηµένο σύστηµα διαχείρισης ποιότητας σε κάθε στάδιο. Συγκεκριµένα, το εµβρυολογικό εργαστήριο της Μονάδας διαθέτει τελευταίας γενιάς εξοπλισµό στον τοµέα της υποβοηθούµενης αναπαραγωγής, όπως το ηλεκτρονικό σύστηµα επιτήρησης RI Witness, µέσω του οποίου γίνεται η παρακολούθηση κάθε σταδίου της διαδικασίας της γονιµοποίησης και το οποίο διασφαλίζει την ταυτοποίηση όλων των δειγµάτων µέσα στο εργαστήριο, αποκλείοντας 100% την πιθανότητα λάθους. Παράλληλα, το σύστηµα καλλιέργειας των εµβρύων σχεδιάστηκε εκ νέου και το εργαστήριο είναι εξοπλισµένο µε καινούριους επωαστές και σταθµούς εργασίας, ώστε να διασφαλίζονται οι σταθερές συνθήκες που ευνοούν τη βέλτιστη ανάπτυξη των εµβρύων.

Εξατοµικευµένες υπηρεσίες
Μέσα από τα υψηλότερα πρότυπα λειτουργίας και βάσει των αυστηρότερων διεθνών προδιαγραφών και κανονισµών διασφάλισης ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών, η Μονάδα Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει πλήρως εξατοµικευµένες θεραπείες.
Οι υπηρεσίες είναι:
• ∆ιερεύνηση Υπογονιµότητας • Εξωσωµατική́ Γονιµοποίηση (IVF) • Ενδοµήτρια Σπερµατέγχυση (IUI) • ∆ωρεά́ Ωαρίων • ∆ωρεά́ Σπέρµατος • Κρυοσυντήρηση Ωαρίων • Παρένθετη Μητρότητα • ∆ιατήρηση Γονιµότητας • Ψυχολογική́ και Συµβουλευτική́ Υποστήριξη
Προσφέρει επίσης θεραπείες:
Κλείσιμο
• Φυσικός κύκλος • Mild Stimulation (mini IVF) • Mικρογονιµοποίηση (ICSI, IMSI) • Κλασική IVF • Κρυοσυντήρηση ωαρίων, εµβρύων µέσω υαλοποίησης • Κρυοσυντήρηση σπέρµατος • Laser Assisted Hatching • Προεµφυτευτική Γενετική ∆ιάγνωση (PGD) • Προεµφυτευτικός Γενετικός Ελεγχος (PGS)
Οργάνωση & λειτουργία µε πιστοποιηµένες διαδικασίες
Η Μονάδα Υποβοηθούµενης Αναπαραγωγής Institute of Life MΗΤΕΡΑ είναι οργανωµένη και λειτουργεί εφαρµόζοντας τα πιστοποιηµένα συστήµατα ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2015 και EN 15224:2012. Παράλληλα, από το 2018, η Μονάδα συγκαταλέγεται στις 50 καλύτερες στον κόσµο Μονάδες Υποβοηθούµενης Αναπαραγωγής σύµφωνα µε τη διαπίστευση που έλαβε από τον διεθνή Φορέα Αξιολόγησης Κλινικών GCR ™. O κορυφαίος Φορέας Αξιολόγησης Κλινικών GCR, κατόπιν ελέγχου, ανέδειξε ότι το επίπεδο εµπειρίας, υποδοµών, υπηρεσιών και ανταπόκρισης ασθενών της Μονάδας είναι πολύ υψηλότερο από τα ισχύοντα διεθνή κλινικά πρότυπα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης