Όλα όσα θα σου συμβούν από τη στιγμή που θα πατήσεις τα 30

Όλα όσα θα σου συμβούν από τη στιγμή που θα πατήσεις τα 30

Διάβασε και επιβεβαίωσε

ereuna_klik
Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να σου πω όλα όσα θα συμβούν στα 30 σου (και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν από εκεί και μετά)!

Μπορεί να διανύεις ακόμα τη δεύτερη δεκαετία της ζωής αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια. Θα έρθει και εσένα η ώρα σου, μην χαίρεσαι και πολύ. Δες, λοιπόν, (αν διανύεις τα 20) όλα όσα συνέβησαν σε μένα από τη στιγμή που πάτησα τα 30, και επιβεβαίωσέ με (αν διανύεις τα 30 και τα έχεις ζήσει και εσύ).

1. Αν οι φίλοι σου μένουν μερικά τετράγωνα μακριά σου, αντί να τους βλέπεις πολλές φορές την εβδομάδα, θα αρχίσεις να τους βλέπεις μερικές φορές το μήνα… και αν!

2. Το να δεις ένα επεισόδιο Game of Thrones στο λάπτοπ είναι πιο δελεαστικό από το να βγεις για ποτό μια Παρασκευή βράδυ που είσαι απίστευτα κουρασμένη από τη δουλειά όλης της εβδομάδας.

3. Αν είσαι ακόμα single θα αρχίσεις να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς και θα αρχίσεις να λες “ναι” σε πράγματα που έλεγες κατηγορηματικά όχι μερικά χρόνια πριν.

4. Θα σου είναι όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσεις το ιδανικό για σένα βάρος (το συγκεκριμένο δεν ισχύει για μένα και δεν μου είναι καθόλου δύσκολο τουλάχιστον προς το παρόν αλλά φίλες μου μου λένε πως ισχύει.. γι’αυτό και το αναφέρω).

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο keepup.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης