Nicole Scherzinger: Οι ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς και ώμους

Nicole Scherzinger: Οι ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς και ώμους

Δες τις 3 ασκήσεις που σου προτείνει για τέλειους κοιλιακούς και ώμους και αφιέρωσε 10 λεπτά από το χρόνο σου για να τις κάνεις

Nicole_Scherzinger
Μπορώ να πω ότι τη θαυμάζω από παλιά… από τότε που ήταν μέλος των Pussycat Dolls. Πάντα ήταν γυμνασμένη, χόρευε εκπληκτικά και έδειχνε να ξέρει τι κάνει. Όπως όλα δείχνουν εξακολουθεί να ξέρει τι κάνει μιας και γυμνάζεται χωρίς σταματημό 4 φορές την εβδομάδα κάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης αλλά και αερόβιες.

Δες τις 3 ασκήσεις που σου προτείνει για τέλειους κοιλιακούς και ώμους και αφιέρωσε 10 λεπτά από το χρόνο σου για να τις κάνεις.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να κάνεις τις ασκήσεις 3 φορές την εβδομάδα και να επαναλαμβάνεις την καθεμιά 2-3 φορές χωρίς να ξεκουράζεσαι ενδιάμεσα.

Μια μπάλα 2-4 κιλών και δύο μικρές πετσετούλες είναι τα μόνα εργαλεία που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις.

Για τον κορμό
Κράτα μια μπάλα με βάρος με τα δυο σου χέρια μπροστά από τους γοφούς σου και στάσου με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων και τα γόνατά σου ελαφρώς λυγισμένα. Περιστρέφοντας τους ώμους σου προς τα αριστερά, φέρε την μπάλα προς τον αριστερό σου γοφό.

Έπειτα με μια γρήγορη κίνηση σήκωσε την μπάλα διαγωνίως δεξιά. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε 12-15 επαναλήψεις και έπειτα άλλαξε μεριά.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο keepup
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης