ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Εσύ θα μπορούσες να αντέξεις την αυστηρή δίαιτα της Kourtney Kardashian;

Εσύ θα μπορούσες να αντέξεις την αυστηρή δίαιτα της Kourtney Kardashian;

«Έχω ακούσει πολλές φορές ότι το να βγάλεις τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή σου είναι τέλειο για την επιδερμίδα σου», είπε η Kourtney Kardashian

Kourtney_Kardashian_food
Είναι 40 χρονών, έχει αποκτήσει 3 παιδιά και γυμνάζεται συστηματικά. Μιλάω για την Kourtney Kardashian που από τότε που απέκτησε τα παιδιά της ακολουθεί την πιο υγιεινή και αυστηρή διατροφή από όλες τις αδερφές Kardashian. Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι γιατί θέλει να είναι υγιής όσα περισσότερα χρόνια γίνεται για να μπορούν να την χαίρονται τα παιδιά της. Εμείς βρήκαμε τη διατροφή της και σου την παρουσιάζουμε.

«Έχω ακούσει πολλές φορές ότι το να βγάλεις τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή σου είναι τέλειο για την επιδερμίδα σου. Και αυτός ο νέος γιατρός που πηγαίνω με τα παιδιά μου λέει πως όλοι έχουμε αλλεργίες σε αυτά. Επίσης πολλοί άνθρωποι λένε πως δεν πρέπει να τρώμε γαλακτοκομικά όσο μεγαλώνουμε. Μπορούμε να τα καταναλώνουμε μια στο τόσο αλλά εγώ προσωπικά το τελευταίο εξάμηνο έφαγα μόνο 2 φορές», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

View this post on Instagram

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on


Το πρωινό της: Η Kourtney τον τελευταίο καιρό τρώει για πρωινό μια πουτίγκα με αβοκάντο η οποία φτιάχνεται με τα εξής υλικά: ένα ολόκληρο αβοκάντο, ένα φλιτζάνι γάλα καρύδας και 2 κ.γ. μέλι. Όλα αυτά τα ανακατεύει στο μπλέντερ και φτιάχνει έναν smoothie που την κρατάει μέχρι το μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα στο keepup
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης