Το υπουργείο Υγείας υπόσχεται συνέχιση συμβάσεων σε επικουρικούς και συμβασιούχους νοσοκομείων

nosok_865

Με εξαιρετικά επείγον έγγραφό της προς τις διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών η ηγεσία της Αριστοτέλους ζητεί να συνεχιστεί η καταβολή των αποδοχών του επικουρικού προσωπικού «χωρίς να χρειάζεται η προηγούμενη θεώρηση των αντίστοιχων ενταλμάτων πληρωμής»

Νομοθετική ρύθμιση η οποία θα διασφαλίζει τη συνέχιση των συμβάσεων και της εργασιακής σχέσης του επικουρικού προσωπικού υπόσχεται ότι θα προωθήσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, μετά την αποκάλυψη της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας πως κρίθηκε μη νόμιμη η εργασιακή σχέση χιλιάδων συμβασιούχων γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών κα., στο ΕΣΥ πέραν του διαστήματος των 24 μηνών.

Με εξαιρετικά επείγον έγγραφό της προς τις διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών η ηγεσία της Αριστοτέλους ζητεί να συνεχιστεί η καταβολή των αποδοχών του επικουρικού προσωπικού «χωρίς να χρειάζεται η προηγούμενη θεώρηση των αντίστοιχων ενταλμάτων πληρωμής». Παράλληλα, διαβεβαιώνει πως δεν θα απομακρυνθεί κανένας επικουρικός εργαζόμενος και δηλώνει πως η κοινοποίηση της απόφασης θα αντιμετωπιστεί από την πολιτική ηγεσία με κάθε νόμιμο τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

new-born-baby

Επισημαίνεται πως πρόκειται για κλινική δοκιμή στο πλαίσιο εξελισσόμενου ερευνητικού πρωτοκόλλου και δεν αποτελεί καθιερωμένη θεραπεία υπογονιμότητας, ούτε αναγνωρισμένη μέθοδο ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής

KATSELIS_TSOUREKI_200

Είναι αφράτο, μυρωδάτο, νόστιμο, περιλαμβάνει μαστίχα, μαχλέπι και πολλές φάσεις ζυμώματος. Είναι λαστιχωτό και κατέχει περίοπτη θέση στο τραπέζι... Το λαχταράς κι εσυ;