14ο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας: Στο επίκεντρο μη επεμβατικός προγενετικός έλεγχος και καισαρικές

belly

Διεθνούς φήμης Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα μεταφέρουν σε όλους τους συμμετέχοντες το «Νέο Γίγνεσθαι» με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις στη Μαιευτική 

Στοχεύοντας στην πλήρη ενημέρωση των Ελλήνων γυναικολόγων αναφορικά με τις αλματώδεις εξελίξεις στο πεδίο της Μαιευτικής- Γυναικολογίας, η Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικής και Γυναικολογίας (ΕΜΓΕ) διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε τρία χρόνια, το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Διεθνούς φήμης Έλληνες και ξένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα μεταφέρουν σε όλους τους συμμετέχοντες το «Νέο Γίγνεσθαι» με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις στη Μαιευτική Γυναικολογία και στις εξειδικεύσεις της, μέσα από Στρογγυλά Τραπέζια, Κλινικά Φροντιστήρια, Ελεύθερες και ηλεκτρονικά Αναρτημένες Ανακοινώσεις (e-Posters), αλλά και Δορυφορικά Συμπόσια και Διαλέξεις, Meet the Experts και άλλα.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν Ελεύθεροι επαγγελματίες ή ιδιωτικές κλινικές, Ιατροί ΕΣΥ, Πανεπιστημιακοί και Ειδικευόμενοι.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνει παρουσίαση νέων επιστημονικών δεδομένων για τον μη επεμβατικό προγενετικό έλεγχο, θα καταρτιστούν κατευθυντήριες στους γιατρούς για τη συγγραφή εργασιών και μελετών και θα αναλυθεί η αυξημένη τάση των καισαρικών τομών στην Ελλάδα (μία πρωτοβουλία της ΕΜΓΕ), ενώ θα παρουσιαστεί και πρόταση για τη μείωσή τους.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του συνεδ΄ριου ο κ. Δ. Λουτράδης, Πρόεδρος ΕΜΓΕ, Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Α’ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Νοσ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που για μία ακόμη χρονιά η Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία διοργανώνει το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας στην Αθήνα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους εμπλεκόμενους να ενημερωθούν για όλα τα νέα επιστημονικά δεδομένα στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, αλλά και να συζητήσουν για όλα τα μείζονος σημασίας θέματα στους επίμαχους κλάδους».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kontasoy-pic

Η μύτη είναι ένα πολύ σημαντικό όργανο, που εκτελεί μία πολύ σημαντική δουλειά για τον ανθρώπινο οργανισμό