14ο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας: Στο επίκεντρο μη επεμβατικός προγενετικός έλεγχος και καισαρικές

14ο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας: Στο επίκεντρο μη επεμβατικός προγενετικός έλεγχος και καισαρικές

Διεθνούς φήμης Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα μεταφέρουν σε όλους τους συμμετέχοντες το «Νέο Γίγνεσθαι» με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις στη Μαιευτική 

belly
Στοχεύοντας στην πλήρη ενημέρωση των Ελλήνων γυναικολόγων αναφορικά με τις αλματώδεις εξελίξεις στο πεδίο της Μαιευτικής- Γυναικολογίας, η Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικής και Γυναικολογίας (ΕΜΓΕ) διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε τρία χρόνια, το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Διεθνούς φήμης Έλληνες και ξένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα μεταφέρουν σε όλους τους συμμετέχοντες το «Νέο Γίγνεσθαι» με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις στη Μαιευτική Γυναικολογία και στις εξειδικεύσεις της, μέσα από Στρογγυλά Τραπέζια, Κλινικά Φροντιστήρια, Ελεύθερες και ηλεκτρονικά Αναρτημένες Ανακοινώσεις (e-Posters), αλλά και Δορυφορικά Συμπόσια και Διαλέξεις, Meet the Experts και άλλα.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν Ελεύθεροι επαγγελματίες ή ιδιωτικές κλινικές, Ιατροί ΕΣΥ, Πανεπιστημιακοί και Ειδικευόμενοι.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνει παρουσίαση νέων επιστημονικών δεδομένων για τον μη επεμβατικό προγενετικό έλεγχο, θα καταρτιστούν κατευθυντήριες στους γιατρούς για τη συγγραφή εργασιών και μελετών και θα αναλυθεί η αυξημένη τάση των καισαρικών τομών στην Ελλάδα (μία πρωτοβουλία της ΕΜΓΕ), ενώ θα παρουσιαστεί και πρόταση για τη μείωσή τους.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του συνεδ΄ριου ο κ. Δ. Λουτράδης, Πρόεδρος ΕΜΓΕ, Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Α’ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Νοσ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που για μία ακόμη χρονιά η Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία διοργανώνει το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας στην Αθήνα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους εμπλεκόμενους να ενημερωθούν για όλα τα νέα επιστημονικά δεδομένα στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, αλλά και να συζητήσουν για όλα τα μείζονος σημασίας θέματα στους επίμαχους κλάδους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης