Τα συμπληρώματα διατροφής Eviol επίσημος χορηγός της Ειρηνοδρομίας

eviol_vitamines

Φέτος «Τρέχουμε στη γειτονιά μας»!

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOLτρέχει στη γειτονιά της, στον Άγιο Δημήτριο και συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ειρηνοδρομία ως Μεγάλος Χορηγός.
Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL παράγονται από την ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία GAP, το εργοστάσιο της οποίας εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο από το 1949.Θα βρίσκονται εκεί με ένα περίπτερο αφιερωμένο στην αξία της ειρήνης και στην τοπική κοινωνία που την αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της.

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL, θα βρίσκονται δίπλα σε όλους του δρομείς στηρίζοντας τις αξίες της υγείας και ποιότητας ζωής που εξασφαλίζονται μέσα από τη σωστή διατροφή και απογειώνονται μέσα από τον αθλητισμό.
Είναι στη φύση μας να τρέχουμε μαζί για το καλύτερο!

Περισσότερες Πληροφορίες
Σχετικά με τη GAP:
Η εταιρεία GAP, ιδρύθηκε το 1949 στον Άγιο Δημήτριο και αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές φαρμακευτικές βιομηχανίες με ισχυρή παρουσία σε διεθνείς αγορές. Ξεκινά την ανάπτυξη της σειράς βιταμινών EVIOL, με τεχνολογία μαλακών καψουλών το 1978 και συγκεκριμένα της βιταμίνης Ε EVIOL. Ως παραγωγός μαλακών καψουλών στην Ελλάδα και με πολυετή πείρα στον κλάδο των βιταμινών και της υγείας, σήμερα αναπτύσσει τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL.

Επισκεφθείτε:www.eviol.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kannabi-marixouana-narkotika

Η μελέτη, η οποία ανέλυσε δείγματα από ασθενείς στην Αθήνα και στη Γλασκόβη, βρήκε ότι ο αρχαίος ρετροϊός, ο ΗΚ2,  ήταν -σε σχέση με το γενικό πληθυσμό- δυόμιση φορές συχνότερος σε 202 Έλληνες που είχαν μολυνθεί με τον ιό HIV λόγω ενδοφλέβιας χρήσης 

emvolio

«Οι εμβολιασμοί των παιδιών είναι και πρέπει να παραμείνουν υποχρεωτικοί αφού συνιστούν μείζονα παρέμβαση Δημόσιας Υγείας στη Χώρα μας, ιδιαίτερα σήμερα που έχουν αυξηθεί τα κρούσματα της Ιλαράς και άλλων νοσημάτων λόγω μη εμβολιασμού» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος

2