Μήνας Ακοής: Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία για ενημέρωση και δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες ακρόασης.

Μήνας Ακοής: Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία για ενημέρωση και δοκιμή  σε πραγματικές συνθήκες ακρόασης.

Περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα υποφέρουν από Απώλεια Ακοής και γι’ αυτό ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υποστηρίζει ότι ήρθε η Στιγμή για Δράση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής στις 3 Μαρτίου, η Akoustica Medica
-μέλος του Διεθνούς Ομίλου William Demant Holding
- ορίζει ολόκληρο τον Μάρτιο ως Μήνα Ακοής και στοχεύει να παρακινήσει περισσότερους ανθρώπους να ενδιαφερθούν για την ακοή τους, ευαισθητοποιώντας τους για τη σημασία της. 

Κάποια πρώτα σημάδια που παρατηρούνται, είναι η ανάγκη αύξησης της έντασης της τηλεόρασης, η δυσκολία παρακολούθησης συνομιλιών ή η απομόνωση. 

Αν κάτι από αυτά σας ακούγεται γνώριμο ή αν δυσκολεύεστε να ακούτε σε περιβάλλοντα με θόρυβο ή όταν μια συνομιλία γίνεται χαμηλόφωνα, πιθανώς αντιμετωπίζετε δυσκολία στην ακοή σας. Πολλοί άνθρωποι ντρέπονται για την απώλεια της ακοής τους, ωστόσο πραγματικά είναι κάτι πολύ πιο συνηθισμένο από ότι νομίζετε. Άλλωστε περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα υποφέρουν από Απώλεια Ακοής.

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής, η Akoustica Medica προσκαλεί όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, αλλά και να δοκιμάσουν σύγχρονες λύσεις σε πραγματικές συνθήκες ακρόασης να προγραμματίσουν τη Συμβουλευτική Συνεδρία δωρεάν. Θα μπορέσουν να μιλήσουν με τους Ειδικούς Ακοοπροθετιστές, να λύσουν τυχόν απορίες τους και να βιώσουν την ενισχυμένη ακοή μέσα από την δωρεάν δοκιμή σύγχρονων και αθέατων λύσεων. 

Καλέστε στο 210 3214463 και προγραμματίστε τη δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Psoriasi

Η πρωτοβουλία «Δες το Αλλιώς» αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τη μη μεταδοτικότητα της ψωρίασης, καθώς η λανθασμένη αντίληψη ότι μεταδίδεται επιβαρύνει σημαντικά τους ασθενείς, τόσο συναισθηματικά όσο και στην καθημερινότητά τους.

videogame-addiction_main01

Προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ότι τα βιντεοπαιχνίδια μπορεί να λειτουργήσουν σαν «ψηφιακή ηρωίνη» - Δείτε ποια συμπτώματα πρέπει να σας κινητοποιήσουν

22
nosokomeio_009

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την παραπλανητική απόφαση του υπουργείου Υγείας να παραπέμπει τους ασθενείς σε ανύπαρκτους οικογενειακούς γιατρούς