Μήνας Ακοής: Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία για ενημέρωση και δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες ακρόασης.

Μήνας Ακοής: Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία για ενημέρωση και δοκιμή  σε πραγματικές συνθήκες ακρόασης.

Περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα υποφέρουν από Απώλεια Ακοής και γι’ αυτό ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υποστηρίζει ότι ήρθε η Στιγμή για Δράση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής στις 3 Μαρτίου, η Akoustica Medica
-μέλος του Διεθνούς Ομίλου William Demant Holding
- ορίζει ολόκληρο τον Μάρτιο ως Μήνα Ακοής και στοχεύει να παρακινήσει περισσότερους ανθρώπους να ενδιαφερθούν για την ακοή τους, ευαισθητοποιώντας τους για τη σημασία της. 

Κάποια πρώτα σημάδια που παρατηρούνται, είναι η ανάγκη αύξησης της έντασης της τηλεόρασης, η δυσκολία παρακολούθησης συνομιλιών ή η απομόνωση. 

Αν κάτι από αυτά σας ακούγεται γνώριμο ή αν δυσκολεύεστε να ακούτε σε περιβάλλοντα με θόρυβο ή όταν μια συνομιλία γίνεται χαμηλόφωνα, πιθανώς αντιμετωπίζετε δυσκολία στην ακοή σας. Πολλοί άνθρωποι ντρέπονται για την απώλεια της ακοής τους, ωστόσο πραγματικά είναι κάτι πολύ πιο συνηθισμένο από ότι νομίζετε. Άλλωστε περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα υποφέρουν από Απώλεια Ακοής.

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής, η Akoustica Medica προσκαλεί όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, αλλά και να δοκιμάσουν σύγχρονες λύσεις σε πραγματικές συνθήκες ακρόασης να προγραμματίσουν τη Συμβουλευτική Συνεδρία δωρεάν. Θα μπορέσουν να μιλήσουν με τους Ειδικούς Ακοοπροθετιστές, να λύσουν τυχόν απορίες τους και να βιώσουν την ενισχυμένη ακοή μέσα από την δωρεάν δοκιμή σύγχρονων και αθέατων λύσεων. 

Καλέστε στο 210 3214463 και προγραμματίστε τη δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

osteostrong1

Τι είναι και πώς λειτουργεί το μηχάνημα που ήρθε στην Ελλάδα και υπόσχεται όχι μόνο να φρενάρει τη νόσο, αλλά και να αναπλάσει την οστική και μυϊκή μάζα απαλλάσσοντας τους ασθενείς από τα χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα και τον πόνο που τα συνοδεύει