Στιλιστικές επιλογές και items που φέρνουν το καλοκαίρι πιο κοντά

Στιλιστικές επιλογές και items που φέρνουν το καλοκαίρι πιο κοντά

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι σκέφτονται το shopping προκειμένου να το υποδεχτούν όπως του αξίζει. Το The Mall Athens έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να το ζήσει αληθινά.

maketa

Sponsored Content

Πάμε να φτιάξουμε ένα καλοκαιρινό look, με επιλογές που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα! Trendy ρούχα από τις νέες καλοκαιρινές συλλογές αγαπημένων brands, αξεσουάρ και gadgets για εμφανίσεις που πραγματικά ξεχωρίζουν και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα.

_massimo

Ένα παντελόνι chino από λινό ύφασμα και tapered fit από το MASSIMO DUTTI (Επίπεδο 2) είναι ιδανικό για ένα κομψό και ταυτόχρονα χαλαρό καλοκαιρινό outfit.  

rococo_uomo

Ένα βαμβακερό ριγέ πουκάμισο από το κατάστημα Rococo Uomo (Επίπεδο 2) μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με ένα denim παντελόνι.

CR6_6948

Από το Motorbike (Επίπεδο 1) επιλέγουμε αυτό το υπέροχο εφαρμοστό λευκό jean D-STRUCK Diesel, που θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι. 

vardas

Ένα γαλάζιο mao πουκάμισο Winfield προσδίδει αυτόν τον αέρα κομψότητας και διαφορετικότητας. Θα το βρείτε στο κατάστημα VARDAS (Επίπεδο 2).

navy

Το ανδρικό σκούρο μπλουζάκι με λαιμόκοψη και κουμπιά από το NAVY & GREEN (Επίπεδο 2) είναι υπέροχο μέσα στην απλότητά του.   

grand_optical

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο αξεσουάρ κάθε ολοκληρωμένης εμφάνισης. Επιλέγουμε αυτά τα κοκάλινα γυαλιά ηλίου, RayBan από το κατάστημα GRAND OPTICAL (Επίπεδο 2).  

261272_b

Και βέβαια ένα ρολόι για τον καρπό είναι το ιδανικό ταίρι τόσο για ένα T-Shirt όσο και για ένα πουκάμισο. Το συγκεκριμένο Smartwatch Galaxy Watch 5 θα το βρείτε στο κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (Επίπεδο 0).

PE816899

Και επειδή καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο ένδυση και υπόδηση, αυτό το υπέροχο σετ πιάτων που θα προμηθευθείτε από το ΙΚΕΑ (Επίπεδο 4), είναι η ιδανική προσθήκη για το καλοκαιρινό σας dinner στη βεράντα.

Και αυτό το καλοκαίρι, το The Mall Athens είναι ο προορισμός που δίνει νόημα στην καθημερινότητα σου!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης