Η νέα εποχή του denim έχει χρώμα και ένταση

Η νέα εποχή του denim έχει χρώμα και ένταση

Η συλλογή της G-Star για το Καλοκαίρι του 2023 είναι μια έκρηξη χρώματος και στυλ

gstarhead

Sponsored Content

Η νέα συλλογή G-Star Raw μοιάζει να φωτίζει την κάθε μας ημέρα με αποχρώσεις του ροζ, του πράσινου, του μπλε και του κίτρινου, ενώ ταυτόχρονα εμπνέεται από δημοφιλείς vintage σιλουέτες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες celebrities (καλλιτέχνες, μοντέλα, πρόσωπα της Μόδας) επιλέγουν να διαμορφώσουν το προσωπικό τους στυλ και να κάνουν ένα δυνατό fashion statement. με  τα αγαπημένα τους denim κομμάτια και όλα τα must-haves της G-Star.
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ελένη Βαΐτσου, ο Γιώργος Καράβας, ο Ορέστης Χαλκιάςη Μπέττυ Μαγγίρα, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Emmanuel Elozieuwa, ο Ορφέας Αυγουστίδης,  είναι μερικές μόνο από τις αναγνωρίσιμες προσωπικότητες που επιλέγουν G-Star, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες.

Η νέα συλλογή της G-Star RAW  βασίζεται σε μια unisex λογική, τα t-shirt της συλλογής έχουν boxy σιλουέτες και oversized γραμμές, ενώ κατασκευάζονται από οργανικό βαμβάκι.

Κλείσιμο

Ο Ορέστης Χαλκιάς με Lash T-Shirt που θα βρείτε στο r-shop.gr, Bam Shorts που θα βρείτε στο hionidis.com, και με πράσινο G-Star Jacket

Το Lash t-shirt σε κίτρινο και ultra violet, το unisex boxy base t-shirt και το sport trainer shorts σε έντονο μπλε είναι κομμάτια γεμάτα χρώμα, που αντικατοπτρίζουν απόλυτα την θεματική της σεζόν.  Το νέο ανδρικό denim μοντέλο για την σεζόν είναι το Bam Loose, έχει δημιουργηθεί στο G-Star Raw Lab και βασικά στοιχεία στον σχεδιασμό του είναι η baggy γραμμή, οι ενισχυμένες ραφές, οι κρυφές τσέπες και το νέο ultra μακρύ μήκος.


Ο Γιώργος Καράβας με Arc 3D παντελόνι τζιν που θα βρείτε στο istante.gr, και με Classic trunk underwear που θα βρείτε στο unity.gr 

Στην denim σειρά ξεχωρίζει το best seller Arc 3D, που πλέον έχει μια θέση στην iconic jeans κατηγορία της G-Star και αποτελεί κομμάτι κλειδί σε μια unisex ντουλάπα. Οι εσωτερικές και εξωτερικές ραφές, ο sculpted σχεδιασμός, η φαρδιά γραμμή και οι πολλαπλοί τρόποι styling, καθιστούν το Arc 3D μοναδικό στην κατηγορία του. 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με G-Star Denim σαλοπέτα

Στη γυναικεία σειρά το έντονο πράσινο, το ανοιχτό ροζ και το indigo blue κάνουν τη διαφορά και μεταμορφώνουν το Deck Ultra High, το 70s Field Denim Jacket και το Type 89 Bermuda Shorts.

Η Ελένη Βαΐτσου με Dusty pink jacket και με  Kate Boyfriend denim που θα βρείτε στο hotelshops.gr



Ο Ορφέας Αυγουστίδης με M PANEL CARGO REG SHIRT που  θα βρείτε  στο   jeanious.gr



Η Κατερίνα Καραβάτου με Deck Ultra High Wide Leg Jeans,  πράσινο denim παντελόνι, που θα βρείτε στο  r-shop.gr

Το Deck Ultra High σχεδιάστηκε με βάση τα φαρδιά ναυτικά παντελόνια του 18ου αιώνα και  για το καλοκαίρι του '23 συνδυάζεται με το 70s Field Jacket δημιουργώντας ένα τολμηρό πράσινο σύνολο. Οι κλασσικές ανδρόγυνες γραμμές του Type 89 Bermuda Shorts και του Italian Army Tank Top μεταμορφώνονται με το ultra-fuchsia red χρώμα.


Ο Emmanuel Elozieuwa με M PANEL CARGO REG SHIRT,  που θα βρείτε στο   jeanious.gr και με Photographer Loose T-Shirt - Ochre, με στρογγυλή ribbed λαιμόκοψη, που θα βρείτε στο  r-shop.gr

Τη συλλογή ολοκληρώνει η Ecru Denim σειρά που αλλάζει τα κλασσικά iconic G-Star classics μέσω της 100% βιώσιμης ύφανσης. Μια συλλογή υψηλής ποιότητας, καινοτομίας, και διαχρονικού στυλ, από το brand που σέβεται τους σύγχρονους κανόνες της ηθικής μόδας και επενδύει στην αειφόρο ανάπτυξη και την βιωσιμότητα, φροντίζοντας για την εφαρμογή μη τοξικών βαφών και την ελαχιστοποίηση της χρήσης νερού, έχοντας  ως φιλοσοφία ότι οι βιώσιμες λύσεις είναι το μέλλον της μόδας.

BETTY_MAGGIRA_GSTAR_

Η Μπέττυ Μαγγίρα με  G-Star jumpsuit

Κεντρική διάθεση: SPORT & FASHION FREEDOM 212 00037 00,
 @gstarraw_greece 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης