Πάντα υπάρχει λόγος για μια βόλτα στο The Mall Athens!

Πάντα υπάρχει λόγος για μια βόλτα στο The Mall Athens!

Η άνοιξη δίνει πάντα μια αφορμή για ανανέωση, αλλαγές και ξεκαθαρίσματα στην γκαρνταρόμπα, το στυλ και τον τρόπο ζωής, και το The Mall Athens είναι εδώ για να σας τα προσφέρει όλα.  

_FT_8231

Sponsored Content


Όλοι θέλουμε να νιώσουμε αυτή την άνεση και την χαλαρότητα που μας προσφέρουν οι ακτίνες του ήλιου και το φως. Γι’ αυτό και θέλουμε ρούχα, αντικείμενα και αξεσουάρ που να μας φτιάχνουν τη διάθεση. Αυτή είναι η δική μας wish list για να το πετύχουμε.

bodytalk

Μια φόρμα τύπου Jogger από την Bodytalk (Επίπεδο 1), με ελαστική μέση με ρυθμιζόμενο κορδόνι, θα σας χαρίσει αμέσως την άνεση που αποζητάτε, όλες τις ώρες της ημέρας. 

navy_green_019

Και επειδή άνοιξη σημαίνει λευκό, το ανδρικό λευκό t-shirt από την Navy & Green (Επίπεδο 2) μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά παντού, τόσο για μια βόλτα στην εξοχή όσο και για ένα χαλαρό ποτό.

oxford
Κλείσιμο

Μια ελαφριά ζακέτα είναι αναγκαία για τα δροσερά ανοιξιάτικα βράδια, και η γκρι ζακέτα από το κατάστημα Oxford Company (Επίπεδο 2) είναι η ιδανική.

jack_jones_014

Ένα ανδρικό jean πουκάμισο είναι πάντοτε must καθώς ταιριάζει υπέροχα με τα chinos παντελόνια. Θα το βρείτε στα Jack & Jones (Επίπεδο 1), εκεί όπου η urban μόδα ζει μεγάλες στιγμές.

lamor

Στο κατάστημα Lamor (Επίπεδο 2) θα βρείτε το πανέμορφο ρολόι MASERATI ATTRAZIONE, με κάσα διαμέτρου 43mm, μηχανισμό quartz multifuction ακριβείας, μαύρο καντράν και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, που θα ολοκληρώσει μοναδικά κάθε outfit. 

lenovo

Σειρά έχει μια επίσκεψη στο Lenovo Official Store (Επίπεδο 3) για να προμηθευτούμε τα ασύρματα ακουστικά Lenovo Legion H600 Wireless Gaming headset- Stinray, που σίγουρα θα χρειαστούμε.

Dell

Στο κατάστημα Dell Exclusive Store (Επίπεδο 3) θα βρείτε την ιδανική καρέκλα αν είστε fun των games για μια πραγματικά απογειωτική εμπειρία online παιχνιδιού.

4039300

Από το άντρο της τεχνολογίας, το Πλαίσιο (Επίπεδο 0), βρήκαμε τα Galaxy Pods2 Pro που μας προσφέρουν ανώτερη ποιότητα ήχου σε όλες τις βόλτες μας.

Και αυτήν την άνοιξη, το The Mall Athens είναι ο προορισμός που δίνει νόημα στην καθημερινότητα σου!

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης