Βόλτα στο The Mall Athens για ψώνια και φαγητό. Αυτές είναι οι επιλογές του μήνα

Βόλτα στο The Mall Athens για ψώνια και φαγητό. Αυτές είναι οι επιλογές του μήνα

Το The Mall Athens είναι πάντα μια καλή ιδέα για βόλτα, ψώνια και ενδιαφέρουσες εμπειρίες που ανανεώνουν τη διάθεση και το στυλ σου. Νέες αφίξεις, καινούρια προϊόντα, και νόστιμες επιλογές συνθέτουν τις προτάσεις μας.

cover

Sponsored Content

Στο The Mall Athens οι επιλογές είναι πάντοτε πολλές και ενδιαφέρουσες. Μπορείτε να ακολουθήσετε όποια σειρά θέλετε, αλλά αυτόν τον μήνα μια επίσκεψη στα καταστήματα που ακολουθούν θεωρείται απαραίτητη.

_FT_9957_

Στο attica (Επίπεδο 1) θα βρείτε τα απόλυτα brands του urban wear και του denim, σε αποκλειστικά corners, που αποτελούν ό,τι πιο up-to-date στο χώρο της casual μόδας. Ανάμεσά τους και τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Barbour International.

 

evita_peroni

 

Στο concept store Evita Peroni (Επίπεδο 2) θα βρείτε πολλά αξεσουάρ που μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση κάθε γυναίκας  και να μεταμορφώσουν την εικόνα της προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο στυλ, όπως για παράδειγμα τις χειροποίητες τσάντες GioRafael.

 

sneaker_cage
Κλείσιμο

 

Στο Sneaker Cage (Επίπεδο 3) θα βρείτε Top Level Sneakers από retro, limited edition συλλογές και fresh releases στα πιο iconic brands. Όπως για παράδειγμα τα unisex παπούτσια VANS Sk8-Hi Reconstruct από ανθεκτικό σουέτ και υφασμάτινο άνω μέρος, με DIY αισθητική. Το κολάρο με επένδυση και η χαρακτηριστική εξωτερική σόλα από καουτσούκ με waffle μοτίβο "υπογράφουν" το look σου.

 

swarovski

 

Στο κατάστημα Swarovski (Επίπεδο 1) θα βρείτε όλα αυτά τα περίτεχνα κρυστάλλινα αξεσουάρ του διάσημου οίκου και τη νέα συλλογή. Ανάμεσά του ξεχωρίζουν και τα οκταγωνικά σκουλαρίκια, μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα κλασικά.

 

bsb

 

Στο κατάστημα της BSB (Επίπεδο 2) που είναι ταυτισμένη με την εκλεπτυσμένη γυναικεία μόδα, τις υπέροχες βιτρίνες, αλλά και θα ανακαλύψετε τη νέα συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

 

guess

 

Στο Επίπεδο 2 θα βρείτε τo νέο κατάστημα GUESS accessories με τα πιο trendy αξεσουάρ για stylish εμφανίσεις: τσάντες, πορτοφόλια, ζώνες, φουλάρια, ρολόγια κ.ά.

public


Ασφαλώς θα περάσεις και από τα Public (Επίπεδο 1), την αλυσίδα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που διαθέτει σύγχρονους και ζεστούς χώρους με ευρεία γκάμα προϊόντων. Το smartwatch HUAWEI WATCH GT 3 Pro συνδυάζει την εξαιρετική τεχνογνωσία του με την αισθητική, και ξεχωρίζει για τη λευκή κεραμική του κάσα.

 

la_pasteria

 

Και μετά από τόσα ψώνια, ακολουθεί χαλάρωση με αυθεντική ιταλική κουζίνα στο La Pasteria (Επίπεδο 3) με λαχταριστά λινγκουίνι με μύδια, πιπεριές, τσίλι, λευκό κρασί και μαϊντανό, συνοδεία ενός δροσερού λευκού κρασιού.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης