Ζούμε τις πιο Green Days της Άνοιξης

Ζούμε τις πιο Green Days της Άνοιξης

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου μάς εμπνέει να αναζητήσουμε χρώματα, στυλ και νέα μοτίβα για να ανανεώσουμε τη βεράντα και τον κήπο μας και να εναρμονιστούμε με την αναγέννηση της Φύσης!

JYSK_copy

Sponsored Content

Με τον ερχομό της Άνοιξης και την προοπτική του Καλοκαιριού, η διάθεσή μας ανεβαίνει, ονειρευόμαστε βραδιές με φίλους στον κήπο ή το μπαλκόνι μας, πολλές από τις δραστηριότητές μας μεταφέρονται στον εξωτερικό χώρο όπου μπορούμε να πιούμε καφέ και να κάνουμε μπάρμπεκιου, να κλείσουμε τα μάτια και να χαλαρώσουμε σε μια πολυθρόνα, να μεταφέρουμε το laptop στο τραπέζι και να φτιάξουμε το γραφείο μας στη βεράντα. Φυτά, φαναράκια, γιρλάντες, ένας άνετος καναπές, μια τραπεζαρία, μια σεζλόνγκ, και ο χώρος του σπιτιού μας διπλασιάζεται και επεκτείνεται. Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου μόλις ξεκινά και εμείς φτιάχνουμε τον προσωπικό μας παράδεισο, τον χώρο όπου ζούμε την καθημερινή μας απόδραση!

201565
Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να φέρουμε την Άνοιξη στο σπίτι μας με εξαιρετικές προσφορές στις Green Days της JYSK και κέρδος 20-60% σε περισσότερα από 1500 προϊόντα! Αρκεί μια βόλτα στη JYSK για να βρούμε ότι χρειαζόμαστε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα και εξοπλισμό εξωτερικών χώρων αλλά και είδη διακόσμησης και φωτισμό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και λειτουργικές λύσεις αποθήκευσης. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναζητήσουμε τις προσφορές και με οδηγό το προσωπικό μας γούστο να διακοσμήσουμε τους εξωτερικούς μας χώρους σύμφωνα με το στυλ που προτιμάμε.

202489

Επιλέγουμε τραπέζι κήπου
Θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του καθώς είναι το κέντρο του εξωτερικού χώρου μας. Ανάλογα με την περιοχή που έχουμε στη διάθεσή μας θα διαλέξουμε και το κατάλληλο μέγεθος και σχήμα. Ένα ορθογώνιο ή ένα τετράγωνο τραπέζι κήπου είναι εύκολο να τοποθετηθεί κοντά ή σε άμεση επαφή με τον τοίχο, ώστε να εξοικονομήσουμε επιπλέον χώρο στη βεράντα ή στο μπαλκόνι. Το τετράγωνο είναι ιδανικό για μια βραδιά με επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ οι πολλοί καλεσμένοι χρειάζονται ένα μακρόστενο τραπέζι κήπου.

201462
Κλείσιμο

194009

Ένα στρογγυλό τραπέζι μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για μια μικρότερη βεράντα. Αν επιλέξουμε κάποιο με ενιαία βάση, θα δώσουμε μοντέρνο στυλ στην ατμόσφαιρα ενώ δεν θα μας εμποδίζουν τα πόδια του τραπεζιού όταν βάζουμε τριγύρω τις καρέκλες. Σε ένα μικρό μπαλκόνι, ένα τραπέζι κήπου που μπορεί να διπλωθεί όταν δεν χρησιμοποιείται είναι η καλύτερη λύση. Μία άλλη επιλογή είναι ένα τραπέζι μπαρ με σκαμπό, τα οποία θα προσθέσουν μια urban αισθητική στον χώρο. Τα τραπέζια κήπου της JYSK διατίθενται σε ξύλινα, σε τεχνητό ξύλο, μεταλλικά και πλαστικά, καθώς και σε πολλά χρώματα, οπότε σίγουρα θα βρούμε αυτό που αναζητούμε.
194470

Αναπαυτικές καρέκλες
Είναι εξίσου σημαντικό όμως να επιλέξουμε και τις σωστές καρέκλες κήπου. Εάν η άνεση είναι σημαντική για εμάς, επιλέγουμε αυτές που διαθέτουν μπράτσα ή άνετο κάθισμα. Αν μάς αρέσει το ξύλο, αλλά σκεφτόμαστε τη συντήρησή του, στη JYSK θα βρούμε ξύλινες καρέκλες κήπου από ανθεκτικό στις καιρικές μεταβολές ξύλο. Μπορούμε να δώσουμε αίσθηση πολυτέλειας στον εξωτερικό μας χώρο, επιλέγοντας καρέκλες κήπου από υφαντό, συνθετικό ρατάν ή ανθεκτικό πλέγμα. Η καινούργια τάση είναι οι πλαστικές καρέκλες σε μοντέρνα χρώματα, με ποδαράκια από μέταλλο ή σκληρό ξύλο.


Η πιο κομψή συλλογή επίπλων κήπου
Η συλλογή UGILT χαρακτηρίζεται από μια κομψή, vintage αίσθηση που δίνει κλασική γοητεία στον χώρο μας. Αποτελείται από έναν καναπέ σαλονιού κήπου, μια καρέκλα σαλονιού κήπου, μια διπλή ξαπλώστρα, ένα τραπέζι σαλονιού κήπου, ένα τρόλεϊ, έναν πάγκο και μία ζαρντινιέρα.
193992

Όλα έχουν πλαίσιο από γαλβανισμένο ατσάλι με επίστρωση βαφής σκόνης, που συμπληρώνεται με στοιχεία από ξύλο ακακίας σε βαθύ καφέ χρώμα.
193991

Η ξαπλώστρα, η καρέκλα και ο καναπές σαλονιού κήπου έχουν πολυτελή, παχιά μαξιλάρια με ανθεκτικό δομής υφαντού κάλυμμα. Η ζαρντινιέρα διαθέτει πέργκολα που στηρίζει τα αναρριχώμενα φυτά μας και μπορούμε να την τοποθετήσουμε σε έναν τοίχο ή να την χρησιμοποιήσουμε ως διαχωριστικό χώρου στον κήπο. Στη συλλογή UGILT ανήκει και ο πάγκος, απαραίτητος σε ένα μικρό μπαλκόνι, όπου έπιπλα με πολλές χρήσεις είναι χρήσιμα.
193999

Γλάστρες παντού
Πριν διαλέξουμε τις καινούργιες μας γλάστρες, πρέπει να σκεφτούμε πού θα τις τοποθετήσουμε ώστε να έχουμε μια εικόνα για το μέγεθος, το σχήμα, το υλικό και το στυλ που θέλουμε να έχουν. Είναι σημαντικό να ξέρουμε τι φυτά θέλουμε να έχουμε στο μπαλκόνι μας και πόσο μεγάλα μπορούν να γίνουν. Οι τετράγωνες γλάστρες μας επιτρέπουν να τις τοποθετήσουμε στη σειρά και να δείχνει ο χώρος πιο τακτοποιημένος. Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ένα μονοπάτι ή να οριοθετήσετε έναν χώρο ή την είσοδο.

194464

Οι υπερυψωμένες γλάστρες δημιουργούν μια μοντέρνα, αέρινη αίσθηση και είναι ιδανικές για φυτά που τα κλαδιά τους πέφτουν προς τα κάτω ή για αναρριχώμενα φυτά. Οι γλάστρες με στενό στόμιο τείνουν να διατηρούν υγρασία κι έτσι το φυτό δεν στεγνώνει αλλά δυσκολεύουν τις μεταφυτεύσεις. Το υλικό της γλάστρας είναι σημαντικό για το τελικό βάρος. Αν σκοπεύουμε να τις μετακινούμε συχνά, τότε μια καλή ιδέα είναι να πάρουμε μερικές ελαφριές γλάστρες, όπως πλαστικές ή ψάθινες. Μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε ψηλές γλάστρες ως διαχωριστικά. 

194473

Αιώρα ή κρεμαστή πολυθρόνα για τέλεια χαλάρωση
Είτε ζούμε σε σπίτι με κήπο, είτε σε διαμέρισμα με μπαλκόνι, μπορούμε να προσθέσουμε μια κρεμαστή πολυθρόνα με βάση ή μια αιώρα και να απολαύσουμε ατέλειωτες ώρες ηρεμίας και δροσιάς. Η πλεκτή μακραμέ κρεμαστή καρέκλα της JYSK θα προσθέσει στυλ στα καλοκαιρινά μας απογεύματα.

202501

Υπέροχη ατμόσφαιρα
Τα διακοσμητικά φώτα θα δώσουν μια ζεστή ρομαντική ατμόσφαιρα και είναι υπέροχα τόσο για τα μπαλκόνια, όσο και για μεγαλύτερες βεράντες. Αν σχεδιάζετε να απολαύσετε τα βράδια σας με κουβέντα, ποτά, φαγητό και επιτραπέζια συνδυάσετε διακοσμητικά φαναράκια, φωτάκια σε γιρλάντα, ηλιακά φώτα και λάμπες.

Δείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο JYSK OUTDOOR 2023 και ζήστε Green Days γεμάτες προσφορές
202500
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης