Η κόρη της παλεύει με τον καρκίνο και θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα αυτό το Σαββατοκύριακο

Η κόρη της παλεύει με τον καρκίνο και θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα αυτό το Σαββατοκύριακο

Η 22χρονη Νίκολα Νούταλ είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εγκεφάλου πριν από τέσσερα χρόνια, το παλεύει και συνεχίζει να ελπίζει

Family_Cancer_Exof
Μια μαμά αποφάσισε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα νωρίτερα φέτος, καθώς η κόρη της παλεύει με τον καρκίνο σε τελικό στάδιο.

Η Νίκολα Νούταλ δήλωσε ότι η οικογένειά της αποφάσισε να «επισπεύσει τα Χριστούγεννα» και να τα γιορτάσει αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο όγκος της κόρης της Λάουρα επέστρεψε.

Η 22χρονη Λάουρα η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια, υποβλήθηκε πρόσφατα στην τέταρτη μεγάλη χειρουργική επέμβαση, αλλά ο καρκίνος επέστρεψε λίγες ημέρες αργότερα.

Και τώρα η μητέρα της σχεδιάζει ένα πρόωρο χριστουγεννιάτικο δείπνο.

Family_Cancer20

Κλείσιμο
Η ίδια δήλωσε στο «BBC Breakfast»: «Η Λάουρα έχει δύο εβδομάδες αρκετά έντονης ακτινοθεραπείας. Έχουμε μία ευκαιρία με αυτή την ακτινοθεραπεία και δεν ξέρουμε πώς θα αισθανθεί η Λάουρα στο τέλος της ή αν θα της αφήσει μόνιμες παρενέργειες. Οπότε σκεφτήκαμε ότι αντί να περιμένουμε, θα επισπεύσουμε τα Χριστούγεννα. Θα γιορτάσουμε και θα είμαστε ευγνώμονες για το γεγονός ότι έχουμε αυτόν τον χρόνο μαζί».

Η Λάουρα, διαγνώστηκε με έναν επιθετικό τύπο καρκίνου του εγκεφάλου το 2018 μετά από μια εξέταση ρουτίνας για τα μάτια.

Family_Cancer12


Στην 22χρονη δόθηκε αρχικά προθεσμία 12 μηνών. Έκτοτε ήταν αποφασισμένη να διαγράψει στόχους από τη λίστα με τα σχέδιά της, όπως η αποφοίτηση, η ολοκλήρωση του μαραθώνιου και η παρουσίαση μιας πρόγνωσης καιρού στο BBC.

Laura_kairos22

Η μητέρα της δήλωσε ότι είναι έτοιμη να γιορτάσει ξανά τον Δεκέμβριο και να προσθέσει περισσότερα στη λίστα των επιθυμιών της Λάουρα.

«Έχουμε πολλά ακόμη πράγματα στη λίστα. Δεν τα παρατάμε ακόμα. Της δόθηκαν μόνο 12 μήνες και είναι εδώ για τέσσερα χρόνια - και σκοπεύω να είναι εδώ για πολλά ακόμη», είπε η μητέρα της που δεν χάνει το κουράγιο και την αισιοδοξία της.

πηγή: Sun

Ειδήσεις σήμερα:

Αυξήθηκαν κατά 14% τα κρούσματα κορωνοϊού και κατά 11% οι εισαγωγές σε νοσοκομεία


Προσωπικός γιατρός: Η «ακτινογραφία» των πολιτών που έχουν γραφτεί - Τι εκτιμούν οι αρμόδιοι


Στίβεν Σπίλμπεργκ: Γιατί έκλαψε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης