Το επίκεντρο του μπάνιου

Το επίκεντρο του μπάνιου

Η εταιρεία Λακιώτης παρουσιάζει το νέο διαμάντι της Geberit, AquaClean Mera Comfort WC, μια ολοκληρωμένη και καινοτόμα λύση για το μπάνιο

lak1

Sponsored Content

Λευκή πορσελάνη, θερμαινόμενο κάθισμα, λειτουργίες απόσμησης αέρα, μπιντέ και στεγνώματος, είναι μερικά μόνο από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τουαλέτας Geberit AquaClean Mera η οποία θέτει νέα πρότυπα και είναι η τουαλέτα ντους με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη.

Η Mera είναι κατάλληλη για όλους όσους θέλουν να κακομάθουν τον εαυτό τους με μια μεγαλύτερη δόση ευεξίας. Εκτός από την δοκιμασμένη τεχνολογία ντους WhirlSpray και την κεραμική συσκευή WC χωρίς χείλος με τεχνολογία TurboFlush, η Mera διαθέτει μια σειρά από επιπλέον λειτουργίες άνεσης.

A-black


Υψηλά στάνταρντ
Αν σας αρέσει να ξεχωρίζετε, αν επιλέγετε με προσοχή τα ρούχα και τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αν δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη, θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα την AquaClean Mera καθώς θα μπορούσε να σταθεί άξια δίπλα σε έπιπλα υψηλής ποιότητας και σε καλαίσθητη διακόσμηση. Είναι μια ολοκληρωμένη και καινοτόμα λύση που θα γίνει το νέο επίκεντρο του μπάνιου σας.

Κλείσιμο
A-2015Bathroom06MAquaCleanMerachromeorientationlight-master

Aquaclean Mera Comfort
Το μοντέλο Mera Comfort προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες άνεσης, όπως θέρμανση του δακτυλίου του καθίσματος του WC, αυτόματη λειτουργία καπακιού WC χωρίς επαφή ή φως προσανατολισμού σε διάφορα χρώματα.

-Θα νιώσετε αμέσως τα οφέλη της προαιρετικής θέρμανσης του δακτυλίου του καθίσματος του WC. Χάρη στον αισθητήρα προσέγγισης, το εργονομικά διαμορφωμένο κάθισμα WC από θερμοσκληρυνόμενο υλικό θερμαίνεται όταν το πλησιάζετε. Αυτή η λειτουργία δεν καταναλώνει ηλεκτρική ενέργεια όταν βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας.

-Η αυτόματη λειτουργία του καπακιού WC ενεργοποιείται από τον αισθητήρα προσέγγισης. Το καπάκι ανοίγει και κλείνει αυτόματα (SoftOpening, SoftClosing). Δεν χρειάζεται να αγγίξετε την τουαλέτα, εκτός αν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία αγγίζοντας απαλά το καπάκι.

-Το διακριτικό φως προσανατολισμού τραβάει αμέσως το μάτι και καθοδηγεί τον χρήστη τη νύχτα. Η ατμοσφαιρική δέσμη φωτός, η οποία ενεργοποιείται από τον αισθητήρα προσέγγισης, λάμπει σε ένα από τα επτά χρώματα που μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά.

Λακιώτης | Geberit AquaClean Mera


Δείτε εδώ την Geberit AquaClean Mera Comfort

A-2017Bathroom04DAquaCleanMerachrome-master
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης