KORRES Βρεφικά Προϊόντα: Γεννημένα από την Επιστήμη, τη Φύση και την Ελληνική Παράδοση

KORRES Βρεφικά Προϊόντα: Γεννημένα από την Επιστήμη, τη Φύση και την Ελληνική Παράδοση

BABY-FIRST-WALK
Sponsored Content

Ένα νέο σύμπαν KORRES γεννιέται. Ένα σύμπαν αφιερωμένο στα βρέφη και στα νήπια, που δημιουργήθηκε με τη δύναμη της φύσης και της επιστήμης και άντλησε έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

Η συλλογή KORRES Βρεφικά Προϊόντα φροντίζει τη βρεφική επιδερμίδα με φυσικά συστατικά υψηλής καθαρότητας και αγνές φόρμουλες, θρέφει βρέφη και μωρά με βιολογικό γάλα ανώτερης ποιότητας και τα αγκαλιάζει με 100% οργανικό βαμβάκι. Προϊόντα με αφετηρία τη φύση, βασισμένα στην έρευνα, που έχουν υποβληθεί σε εκατοντάδες ελέγχους ασφάλειας και ποιότητας, παιδιατρικά ελεγμένα και θωρακισμένα από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πρωτόκολλα ανάπτυξης προϊόντων για βρέφη.

BABY-WASH-_-DRESS_2


To baby universe της KORRES, τυλιγμένο με χαρούμενα μοτίβα της λαϊκής τέχνης, έχει στην “αγκαλιά” του:
Κλείσιμο
  • τη σειρά καθημερινής φροντίδας με έως 96,3% ποσοστό ευεργετικής φυσικότητας, βασισμένη στα υψηλής καθαρότητας φυτικά έλαια καρύδας και αμυγδάλου
  • για πρώτη φορά στο φαρμακείο, μία συλλογή ειδών από 100% οργανικό βαμβάκι που θα ακουμπήσουν απαλά και φυσικά το βρεφικό δέρμα με την ίδια προσοχή και φροντίδα όπως τα καλλυντικά KORRES,
  • φόρμουλες από πιστοποιημένο βιολογικό αγελαδινό γάλα για κάθε ηλικιακό στάδιο του βρέφους,
  • εργονομικά σχεδιασμένα και ασφαλή μπιμπερό και αξεσουάρ.

Αυτός ο νέος κόσμος είναι γεμάτος γλυκά λόγια και χαρούμενες σκέψεις, γεμάτος αγάπη σαν αυτή που εκφράζεται τόσο ζωντανά και αυθεντικά στα παραδοσιακά νανουρίσματα -κομμάτι της ελληνικής παράδοσης που υπήρξε πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για την ομάδα KORRES.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης