Mr Jack Robin: Ένα νέο γευστικό ταξίδι ξεκινά στα βόρεια προάστια!

Mr Jack Robin: Ένα νέο γευστικό ταξίδι ξεκινά στα βόρεια προάστια!

Αυτό που ονειρεύεσαι να γευτείς σε ένα burger από τις πιο διάσημες κουζίνες της Νέας Υόρκης, τώρα τα βρίσκεις στο Χαλάνδρι.

jack_2
Η μόδα σου δίνει δύο επιλογές. Ή να την ακολουθείς ή να τη δημιουργήσεις. Kαι στη μόδα του Street Foοd, το Μr Jack Robin, αποφάσισε να μην ακολουθήσει τίποτα και κανέναν αλλά να δημιουργήσει!

Οι μεγάλες διαφορές ξεκινούν και η πρώτη στάση στο ταξίδι της γεύσης, ξεκινά από το κτήριο. Έρχεσαι αντιμέτωπος με απορίες και να δημιουργείς ερωτηματικά, του τύπου που πηγαίνω; Τι θα δω; Τι είναι αυτά που θα δοκιμάσω; Είμαι στο Χαλάνδρι;


Εκεί ο γνωστός chef Διονύσης Λιακόπουλος, οι δημιουργίες και οι εμπνεύσεις του οποίου έχουν κάνει να υποκλιθούν οι NEW YORK TIMES και οι WASHINGTON POST, αποφάσισε να σηματοδοτήσει την επιστροφή του στην Ελλάδα με ένα ολοκαίνουργιο street food corner, στην καρδιά των Βορείων Προαστίων: Στο Χαλάνδρι!

jack1_2


Έπειτα από μια δεκαετία γευστικών περιπλανήσεων στις πιο διάσημες κουζίνες της Νέας Υόρκης, του Τόκιο και του Λάγκος, ο Διονύσης Λιακόπουλος, συγκέντρωσε σε αυτή τη γωνιά του Χαλανδρίου, όσα ονειρεύεσαι να γευτείς σε ένα burger!
Κλείσιμο
Aκόμη και αν δεν έχεις πάει ποτέ στο Χαλάνδρι, ακόμη και αν δεν γνωρίζεις καν που πέφτει η οδός Ανδρέα Παπανδρέου 22, ακόμη και αν δεν ξέρεις τι είναι το GPS, θα σε οδηγήσει εκεί η μυρωδιά από το το αυθεντικό Νεοϋορκέζικο παστράμι με κρέας black angus ή οι βραβευμένες με αστέρι Michelin πατάτες του Roister Chicago!
Θα γίνουν η αφορμή και εν συνεχεία η αιτία για να πηγαίνεις εκεί με κλειστά μάτια…

jack2_2


Ο Διονύσης δεν αντέγραψε τι γίνεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού… Επέστρεψε στην Ελλάδα κι ανοίγοντας το σεντούκι με τις γευστικές αναμνήσεις δέκα χρόνων, φτιάχνει συνταγές που θα ζηλέψουν οι Αμερικανοί!
Φτιάχνει burger που κάθε δαγκωνιά, κάθε μπουκιά είναι μια μικρή έκρηξη γεύσεων και συναισθημάτων! Μια μυσταγωγία!
Λένε πως κάποιος λάτρης των burger δεν δίστασε να πάρει το αεροπλάνο για να πάει στη Νέα Υόρκη και να φάει το αγαπημένο του μπιφτέκι, όπως ακριβώς το ήθελε και το ονειρευόταν… Εσύ δεν χρειάζεται να πας τόσο μακριά… Αρκεί μια βόλτα στο Χαλάνδρι. Ας είναι καλά αυτός ο Μίστερ! Ναι ο Μr Jack Robin!

Τηλ επικοινωνίας / delivery : 2106830314

unnamed__16_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης