Υγεία, ευεξία και νέες επαναστατικές μέθοδοι

Η οστεογονική φόρτιση ως φυσική μέθοδος πρόληψης και αναστροφής της οστεοπόρωσης και ταυτόχρονα ως μέθοδος πολλαπλών ευεργεσιών ευεξίας υπάρχει εδώ και δυο χρόνια στην Αθήνα (OsteoStrong Greece, Σωρού 3-5, Μαρούσι, τηλ: 2106179265)

crossfit-534615_1920
Ένα από τα βασικότερα κομμάτια της σύγχρονης επιστημονικής έρευνας, η σημασία του οποίου αναδεικνύεται ιδιαιτέρως στην εποχή που διανύουμε, είναι η γενική ποιότητα υγείας και η αναβάθμιση του επιπέδου ζωής, μέσα από τακτικές που σχετίζονται με την πρόληψη. Στις ζωές μας έχουν πλέον παγιωθεί εκφράσεις όπως: ευεξία, ευζωΐα, μακροζωΐα, αντιγήρανση καθώς και οι αγγλικές τους versions: wellness, wellbeing, anti-ageing, health span κλπ. Οι έννοιες αυτές δεν ήρθαν ουρανοκατέβατες, αλλά φανερώνουν την έντονη (και επιβεβλημένη) τάση που επικρατεί στις τάξεις των επιστημόνων προκειμένου να επιτευχθεί η γενική καλή εικόνα της υγείας του ανθρώπου.

yoga-3053487_1920


Μια διαδεδομένη σύγχυση που επικρατεί, σχετικά με τον όρο «αντιγήρανση», ξεκαθαρίζει διαρκώς και, ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του (δυτικού) πληθυσμού, κατανοεί ότι ο όρος δεν έχει καμία σχέση με την ανεπίτευκτη αθανασία.

Στόχος των επιστημόνων σε όλο τον πλανήτη δεν είναι παρά να πετύχουν το επονομαζόμενο «increasing health span», που με λίγα λόγια σημαίνει να αυξήσει κανείς την ποιότητα ζωής μέσα στα χρόνια που θα ζήσει.

Με αυτή την κατεύθυνση, διαρκώς εμφανίζονται νέες επαναστατικές μέθοδοι που εξασφαλίζουν καλύτερη υγεία, περισσότερη δύναμη, επέκταση της νεότητας και συνολικά μια καλύτερη εικόνα για τον σημερινό άνθρωπο. Καθόλου δεν είναι τυχαία, στο πλαίσιο αυτό, η επανάληψη μιας φράσης: «οι σημερινοί σαραντάρηδες, είναι οι παλαιότεροι τριαντάρηδες». Αμέτρητες μέθοδοι και υπηρεσίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και μαζί με αυτές θεαματικά αποτελέσματα στον γενικό πληθυσμό: από τη Red Light Therapy και την κρυοσάουνα, μέχρι την PMΕF θεραπεία και τις στοχευμένες και πολύ πιο αποδοτικές ασκήσεις ενδυνάμωσης με λάστιχα διαβαθμισμένης πίεσης (Χ3).

red-light



Σημαντική θέση σε όλες αυτές τις προσπάθειες καταλαμβάνει το Global Wellness Institute, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που θεωρείται αυτή τη στιγμή ο ηγέτης της παγκόσμιας έρευνας για τη βιομηχανία της ευζωΐας και της ευεξίας.

Είναι γνωστό παγκοσμίως ότι συστήνει όλες τις μεγάλες πρωτοβουλίες της βιομηχανίας αυτής, καθώς και τοπικά events που φιλοξενούν πρωτοπόρους και οραματιστές του μέλλοντος.

Κλείσιμο
Το Global Wellness Institute επιδρά θετικά στην παγκόσμια υγεία και ευεξία συμβουλεύοντας ταυτόχρονα, τόσο δημόσια ερευνητικά κέντρα, όσο και επιχειρήσεις  που εργάζονται προς την κατεύθυνση της πρόληψης των ασθενειών, της μείωσης του άγχους  και της αναβάθμισης της γενικής ποιότητας ζωής.

Η βασική αποστολή του Global Wellness Institute είναι η παγκόσμια επίτευξης της ευεξίας. Στην ετήσια επιστημονική συνεδρίαση του Global Wellness Institute παρουσιάζονται όλες οι νέες ανακαλύψεις που τίθενται σιγά – σιγά στην υπηρεσία του ανθρώπου και αποδίδουν θεαματικά προς την κατεύθυνση της ευζωΐας του. Στην πιο πρόσφατη τέτοια συνάντηση, μάλιστα, κεντρικό κομμάτι στη λίστα του Global Wellness Institute αποτέλεσε και η οστεογονική φόρτιση, η φυσική μέθοδος αναστροφής και αντιμετώπισης της οστεοπενίας και της οστεοπόρωσης που ταλαιπωρούν τον σύγχρονο άνθρωπο με τον πιο ύπουλο και σιωπηλό τρόπο.

Η συγκεκριμένη επαναστατική μέθοδος με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, που πρωτοεμφανίστηκε πριν από αρκετά χρόνια στην Αμερική, έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζει τα αποτελέσματά της καθώς ήδη εφαρμόζεται σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να έχουν, όπως αναμενόταν, τα περισσότερα κέντρα ευεξίας που την παρέχουν.

Η οστεογονική φόρτιση ως φυσική μέθοδος πρόληψης και αναστροφής της οστεοπόρωσης και ταυτόχρονα ως μέθοδος πολλαπλών ευεργεσιών ευεξίας (σ.σ. συνεισφορά στην αντιμετώπιση του διαβήτη τύπου Β, ενίσχυση δύναμης και ισορροπίας κλπ) υπάρχει εδώ και δυο χρόνια στην Αθήνα (OsteoStrong Greece, Σωρού 3-5, Μαρούσι, τηλ: 2106179265). Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα περιθώρια διευρύνονται διαρκώς. Στα επόμενα χρόνια η ποιότητα ζωής, υγείας, ευεξίας και ευζωΐας αναμένεται να αναβαθμίζεται συνεχώς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καθένας από εμάς είναι να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ειδήσεις σήμερα:

MasterChef: Ποιον αποκάλεσε ρουφιάνο, ψεύτη και υποκριτή ο Ιωάννης και ποιος είδε την πόρτα της εξόδου

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και χιόνια - Πότε χαλάει ξανά ο καιρός - Δείτε νέους χάρτες, βίντεο

Παίδων Αγία Σοφία: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον τραυματιοφορέα που κακοποίησε δύο παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης