H Airbnb προσφέρει εμπειρίες περιπέτειας σε όλο τον κόσμο

H Airbnb προσφέρει εμπειρίες περιπέτειας σε όλο τον κόσμο

Το νέο προϊόν Adventures παρουσιάζει η Airbnb, που αποτελεί επέκταση των Airbnb Experiences και υπόσχεται πρωτόγνωρες και μοναδικές δυνατότητες εξερεύνησης προορισμών σε όλο τον κόσμο στους ταξιδιώτες, με συγκλονιστικές εμπειρίες περιπέτειας όπως ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες

girl-1561989_1920
Η Airbnb Adventures περιλαμβάνει, για πρώτη φορά στην ιστορία της Airbnb, διαμονή, γεύματα και δραστηριότητες.

Οι εμπειρίες που προσφέρει είναι για πολλούς ταξιδιώτες ονειρικές, έχουν διάρκεια πολλών ημερών και καθοδηγούνται από ντόπιους ειδικούς του προορισμού που ξεναγούν, με υψηλά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας, τους ταξιδιώτες σε γκρουπ σε ασυνήθιστες τουριστικά περιοχές, γνωρίζοντάς τους την τοπική κουλτούρα και την τοπική κοινότητα. Οι εμπειρίες αυτές περιλαμβάνουν σαφάρι τροφίμων στα Γκαλαπάγκος, περιήγηση στα αξιοθέατα του Ομάν ή κάμπιγνκ σε ορεινό όγκο του Κολοράντο.

Η Airbnb συμβουλεύτηκε την Ένωση Ταξιδίων Περιπέτειας (ATTA) για την ασφάλεια των ταξιδίων, τα οποία προσφέρονται σε ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από 79 δολάρια για μια διανυκτέρευση και φθάνουν τα 5.000 δολάρια για 10 ημέρες περιπέτειας.

Στην έναρξη του νέου προϊόντος, προσφέρονται 200 περιπέτειες είτε αποκλειστικά μέσω της Airbnb είτε μέσω τοπικών παρόχων οι οποίοι δεν εμφανίζονται σε άλλες μεγάλες πλατφόρμες κρατήσεων. Με αφορμή την έναρξη των ταξιδίων αυτών, η Airbnb προσφέρει το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες που έχει εμπνευσθεί από τις περιπέτειες του Ιούλιου Βερν πριν 150 χρόνια και περιλαμβάνει ταξίδι σε 18 χώρες, 6 ηπείρους, 2 ωκεανούς, 5 θάλασσες και 8 είδη μεταφοράς (συμπεριλαμβάνει αερόστατο). Οι κρατήσεις είναι διαθέσιμες από τις 20 Ιουνίου με αναχώρηση από το Λονδίνο την 1η Σεπτεμβρίου του 2019.

Σύμφωνα με την Ένωση ATTA η παγκόσμια αγορά ταξιδίων περιπέτειας το 2017 αποτιμάται σε 683 δισ. δολάρια, παρουσιάζοντας αύξηση 21% σε σχέση με το 2012.Η μέση τιμή για μια περιπέτειας ανέρχεται σε 588 δολάρια, για ταξίδι τριών ημερών.

Introducing Airbnb Adventures | Airbnb Adventures | Airbnb
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης