Ο δήμαρχος Μυκόνου στον ΘΕΜΑ 104,6: Το Πάσχα φέτος στο νησί μας έχει «πρωταγωνιστές» τους Έλληνες

Ο δήμαρχος Μυκόνου στον ΘΕΜΑ 104,6: Το Πάσχα φέτος στο νησί μας έχει «πρωταγωνιστές» τους Έλληνες

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς μίλησε για την τουριστική κίνηση στο κοσμοπολίτικο νησί και υπογράμμισε ότι αυτή την περίοδο οι τιμές είναι μειωμένες σε σχέση με τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο - Τι λέει για το επενδυτικό ενδιαφέρον στο «Νησί των Ανέμων»

koukas_mikonos
Για την τουριστική κίνηση το Πάσχα στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, τα επίπεδα που κυμαίνονται αυτή την περίοδο οι τιμές, αλλά  και για το προς τα πού προσανατολίζεται το επενδυτικό ενδιαφέρον στο «Νησί των Ανέμων» αναφέρθηκε, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 fm ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος  Κουκάς.  

Ο δήμαρχος Μυκόνου εμφανίστηκε ευδιάθετος, αναφερόμενος σε μια ξεχωριστή περίοδο για το νησί που, όπως ο ίδιος είπε, αυτό το Πάσχα, έχει σχεδόν, αποκλειστικά Έλληνες. 

Σε συνέντευξη  που παραχώρησε στον Αντώνη Λιάρο και την Ζωή Ψαρρά, ο Κωνσταντίνος Κουκάς υπογράμμισε ότι για εκείνον «οι Έλληνες ήταν και είναι προτεραιότητα για τη Μύκονο». Για τις διάσημες... τσουχτερές τιμές του νησιού, ωστόσο, σχολίασε ότι φέτος οι τιμές είναι πολύ πιο προσιτές  από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, γεγονός που βοηθά τον Τουρισμό. 

Μεταξύ άλλων, έγινε λόγος και για το επενδυτικό ενδιαφέρον και την Ανάπτυξη στο «Νησί των Ανέμων». «Οι Μυκονιάτες είναι  πολύ καλοί επενδυτές οι ίδιοι, Δόξα σοι ο Θεός υπάρχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον στο νησί. Έχουμε πετύχει στο νησί μας να έρχονται επενδυτές, εγχώριοι και μη, και έχουμε δουλέψει σκληρά για να το πετύχουμε αυτό», είπε, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς διαγράφεται το μέλλον σε ένα νησί, που γίνεται «χορός» εκατομμυρίων για επενδύσεις.

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς σημείωσε ότι σε μια ανοιχτή αγορά  δεν μπορείς να προαποφασίσες ποιος θα αγοράσει μια έκταση στο νησί, υπερτονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι ο Έλληνας πρέπει να είναι πάντα σε προτεραιότητα. 

Τέλος, για τις προοπτικές στο νησί για το καλοκαίρι, μίλησε για μια πολύ δυνατή σεζόν, ίσως και καλύτερη από κάθε  δυνατή προηγούμενη.

«Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στην τουριστική Ελλάδα και κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για αυτό», κατέληξε.

Ακούστε την συνέντευξη 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης