Η Aqua Vista Hotels στις ΗΠΑ για το 2ο Greek Panorama B2B Tourism Roadshow 2019

Η Aqua Vista Hotels στις ΗΠΑ για το 2ο Greek Panorama B2B Tourism Roadshow 2019

Η Aqua Vista Hotels επέστρεψε για 3η συνεχόμενη χρονιά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, από τις 25 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου, στο πλαίσιο του 2ου Greek Panorama B2B Tourism Roadshow 2019.

aq01
Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή στο περσινό ντεμπούτο της διοργάνωσης, στελέχη της Aqua Vista Hotels ταξίδεψαν στις ΗΠΑ για να παρουσιάσουν στην αμερικανική αγορά την καινοτόμο προσέγγισή τους στην έννοια της φιλοξενίας και το εκτεταμένο portfolio πολυτελών ξενοδοχείων του Ομίλου.

To σύνολο των Β2B συναντήσεων πραγματοποιήθηκε σε τρεις πόλεις της Πολιτείας της Καλιφόρνια, ξεκινώντας από το Σαν Ντιέγκο, συνεχίζοντας στο Λος Άντζελες και καταλήγοντας στο Σαν Φρανσίσκο. Κατά τη διάρκεια των πέντε αυτών ημερών, επισκέφτηκε το show ένας μεγάλος αριθμός ταξιδιωτικών συμβούλων και πρακτόρων από τον κλάδο, που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για την γκάμα των εξαιρετικών ξενοδοχείων και τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει η Aqua Vista Hotels στην Ελλάδα.

aq02



Μιλώντας εκ μέρους της Aqua Vista Hotels, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager του Ομίλου, δήλωσε:“Μετά την εδραίωση μιας σειράς επιτυχημένων νέων εταιρικών σχέσεων στο περσινό roadshow, επιστρέφουμε στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε διαφορετική πολιτεία, για να μιλήσουμε για τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη φιλοξενία και να ενεργοποιήσουμε στοχευμένες και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες για τα ξενοδοχεία-μέλη του Ομίλου μας. Η αμερικανική τουριστική αγορά στρέφεται με έντονο ενδιαφέρον προς την Ελλάδα, αντιμετωπίζοντάς την πλέον όχι ως προορισμό κρουαζιέρας, αλλά ως προορισμό διαμονής και μάλιστα σε boutique ξενοδοχεία. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τον παγκόσμιας κλάσης τουριστικό προορισμό Ελλάδα μέσα από τα καταλύματά μας και τη φιλοσοφία φιλοξενίας της Aqua Vista Hotels.”

Το 2ο Greek Panorama B2B Tourism Roadshow 2019 διοργανώθηκε από την North Events, σε συνεργασία με την ASTA (American Society of Travel Agents) και τον Σύνδεσμο Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων&Τουρισμού(FEDHATTA), το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και το Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο.


Κλείσιμο
aq04
aq03




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης