Mε Ρίντλεϊ Σκοτ και καστ 500 ατόμων το νέο σποτ της Turkish Airlines

Mε Ρίντλεϊ Σκοτ και καστ 500 ατόμων το νέο σποτ της Turkish Airlines

Πρωταγωνιστεί η Σίλβια Χοκς από το «Blade Runner 2049»

turkis-new1
Τον διάσημο Βρετανό σκηνοθέτη, Ρίντλεϊ Σκοτ επέλεξε για τη νέα της διαφημιστική ταινία, διάρκειας έξι λεπτών, η αεροπορική εταιρεια Turkish Airlines.

Στη διαφημιστική ταινία εμφανίζεται μία πράκτορας μυστικών υπηρεσιών που φθάνει στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ενώ νωρίτερα παρακολουθεί κρυφά μία επιβάτη σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης και στη συνέχεια επιβιβάζεται ξανά σε αεροπλάνο. 

«Κάποιος μπορεί μόνο να αναρωτηθεί ποιο ποσό δαπάνησε η αεροπορική εταιρεία για να προσλάβει τον Σκοτ, την ηθοποιό Σίλβια Χοκς («Blade Runner 2049») και μια τεράστια παραγωγή που περιλαμβάνει ένα cast 500 ατόμων. Για να μην αναφερθεί το υπέρογκο κόστος της τοποθέτησης διαφήμισης την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα περίπου το ένα τρίτο των Αμερικανών και εκατομμυρίων τηλεθεατών παγκοσμίως» αναφέρεται σε δημοσίευμα του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων DPA.

«Η Κωνσταντινούπολη είναι ένα δυναμικό σκηνικό για την ιστορία, η οποία που φέρνει μαζί τους κύριους χαρακτήρες με ένα συναρπαστικό και θεαματικό τρόπο, όπως η Κωνσταντινούπολη έχει κάνει για πολλές γενιές», τονίζει ο Βρετανός σκηνοθέτης στο making-of της ταινίας.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο οποίος σκηνοθέτησε το πρώτο του διαφημιστικό πριν από 15 χρόνια είναι γνωστός για τις αξέχαστες κλασικές ταινίες του όπως το Alien (1979), Blade Runner (1982), Thelma and Louise (1991) και Gladiator (2000). Ο τέσσερις φορές υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ έχει σκηνοθετήσει περίπου 2700 διαφημίσεις, συμπεριλαμβανομένων γνωστών διαφημίσεων που δημιουργήθηκαν για τις μεγαλύτερες εμπορικές μάρκες του κόσμου.


A Ridley Scott Film: #THEJOURNEY - Turkish Airlines
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης