homm®: Πολλαπλασιάζει την αξία του ακινήτου σας

homm®: Πολλαπλασιάζει την αξία του ακινήτου σας

homm® θα πει: home management made easy, το να μετατρέπεις δηλαδή τη μέχρι τώρα δύσκολη διαχείριση του ανεκμετάλλευτου ακινήτου σου, σε κάτι απλό και το διαμέρισμα σου σε ένα ζεστό τουριστικό κατάλυμα.

homm_main01
Η homm® m απευθύνεται σε εσένα που έχεις στην κατοχή σου οποιοδήποτε ακίνητο, αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να αναλάβεις την διαχείριση ή τη μεταμόρφωση του, σε ένα λειτουργικό και πολλαπλά αξιοποιήσιμο σπίτι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς στην homm το κλειδί του διαμερίσματός σου κι εκείνη με τη σειρά της θα αναλάβει τη διαχείριση του, με σκοπό να το... απογειώσει, καλύπτοντας το 100% των οικονομικών βλέψεων κι επιθυμιών σου.
homm02
homm03

Η homm® είναι μία ελληνική εταιρεία που ασχολείται από το 2004 με τον τομέα της βραχυχρόνιας μίσθωσης κατοικιών καθώς και με την εκμετάλλευση και διαχείριση ακινήτων και τουριστικών καταλυμάτων σε περιοχές της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής της Ελλάδας. Ο ιδρυτής Δημήτρης Ρίζος και η δημιουργική του ομάδα έχουν πολυετή εμπειρία και δυναμική παρουσία στις επενδύσεις  ακινήτων στην Ελλάδα. Από  το 2010, ωστόσο, αποφάσισαν να φέρουν κάτι καινοτόμο στην τουριστική βιομηχανία, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση διαμερισμάτων, από την ανακαίνιση μέχρι την ενοικίαση, αλλά και την ολική τους μεταμόρφωση από κάτι μη αξιοποιήσιμο σε μια επικερδή επιχείρηση, για κάθε ιδιώτη.
homm04
homm05
homm06

Κλείσιμο
Περισσότερες πληροφορίες: www.homm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης