Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο η Singapore Airlines

Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο η Singapore Airlines

Στα φετινά βραβεία Skytrax η Singapore Airlines κέρδισε τέσσερις σημαντικούς τίτλους – Η κατάταξη προέκυψε από έρευνα που μετείχαν πάνω από 20 εκατομμύρια ταξιδιώτες

singapore_airlines
Ένα σημαντικό τίτλο, αυτόν της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο» κατέκτησε η Singapore Airlines (SIA) στον φετινό παγκόσμιο θεσμό των βραβείων Skytrax για τις αεροπορικές εταιρείες.

Η εταιρεία κέρδισε επίσης τρεις ακόμη σημαντικούς τίτλους, της «Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον κόσμο», της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ασία» και του «Καλύτερου Καθίσματος στην κατηγορία της Πρώτης Θέσης» για το 2018.

Η διάκριση για την Singapore Airlines έρχεται για τέταρτη χρονιά.

Η ανάδειξή της έγινε μέσω έρευνας, στην οποία μετείχαν πάνω από 20 εκατομμύρια ταξιδιώτες που αξιολόγησαν περισσότερες από 335 αεροπορικές εταιρείες στο διάστημα των δέκα μηνών που μεσολάβησε, από τον Αύγουστο του 2017 έως τον Μάιο του 2018.

«Αυτή η διάκριση θα λειτουργήσει ως ακόμα ένα κίνητρο για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας στους τρεις πυλώνες που θεμελιώνουν την μπράντα μας: Κορυφαίο προϊόν, αριστεία στον τομέα των υπηρεσιών και συνδεσιμότητα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο CEO της Singapore Airlines, Goh Choon Phong, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης