Ρόδος: Βραβεύτηκαν «φανατικοί» επισκέπτες του νησιού

Rhodes-island

Στο πλαίσιο ειδικού προγράμματος του δήμου

Ζευγάρι τουριστών από το Ισραήλ που έχουν έρθει για διακοπές στο νησί της Ρόδου περισσότερες από εξήντα φορές, βράβευσε ο δήμος της Ρόδου στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος βράβευσης «φανατικών» φίλων του νησιού. Πρόκειται για τον Arnold Holtzman και τη σύζυγο του Esther Holtzman τους οποίους βράβευσε παρουσία φίλων που έχουν αποκτήσει στο νησί, η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου.
vraveusi-Rhodes

Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης βραβεύτηκε η Αγγλίδα τουρίστρια Bridie Lacey που έχει έρθει για διακοπές στο νησί της Ρόδου πενήντα φορές, ενώ απονεμήθηκαν επίσης τιμητικές διακρίσεις στον Michael Keen και την Karen Fawdington οι οποίοι έχουν έλθει στη Ρόδο 24 και 23 φορές αντίστοιχα. Όλοι οι φίλοι της Ρόδου όπως δήλωσαν έχουν μαγευτεί όχι μόνον από τις ομορφιές του νησιού, την ιστορία και τον πολιτισμό του, αλλά αγάπησαν τους ανθρώπους της Ρόδου κι έχουν αναπτύξει δεσμούς φιλίας με πολλούς. Λατρεύουν κυριολεκτικά τον ήλιο, τη θάλασσα, τις βόλτες στην Παλιά Πόλη, την ελληνική μουσική και το φαγητό.

Η αντιδήμαρχος κ. Χατζηλαζάρου αφού απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου, είχε μία σύντομη συζήτηση με τον καθέναν ξεχωριστά σχετικά με τις εντυπώσεις τους από το νησί, μετά από τόσα χρόνια, αλλά και για τις φιλίες που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στη Ρόδο. Υπογράμμισε δε πως «οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου αποτελούν ένα πολύτιμο στοιχείο του Ροδιακού τουρισμού, καθώς αποτελούν τους καλύτερους διαφημιστές για το νησί».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (1)

κυανοπώγων

και εμενα πρεπει να μου δωσουν το χρυσο κλειδι της πολης εχω παει 25 φορες ταυλάνδη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης