Ανοίγει στην Κέρκυρα το πολυτελές ξενοδοχείο Ikos Dassia

Ανοίγει στην Κέρκυρα το πολυτελές ξενοδοχείο Ikos Dassia

Το νέο ξενοδοχείο παίρνει τη θέση των Corfu Chandris και Dassia Chandris

dasia-ikos
Στις 3 Μαΐου, όπως έχει προγραμματισθεί αρχικά, θα ανοίξει το πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων Ikos Dassia στην Κέρκυρα. Το γνωστοποίησε μέσω twitter ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ηγετικό στέλεχος του Ομίλου Ikos, που ανέβασε και τη φωτογραφία που βλέπετε, ευχαριστώντας τους 1.000 εργαζόμενους στην κατασκευή και τους 700 εργαζόμενους στην λειτουργία του "για το απίστευτο αυτό αποτέλεσμα", όπως αναφέρει.
ikos_dasia_154337101


Το νέο ξενοδοχείο παίρνει τη θέση των δύο ξενοδοχείων Corfu Chandris και Dassia Chandris που εξαγοράστηκαν από τον όμιλο Ikos και διαμορφώθηκαν σε μια ενιαία μονάδα συνολικής δυναμικότητας 984 κλινών. Η επένδυση απορρόφησε 110 εκατ. ευρώ. Το Ikos Dassia βρίσκεται περίπου 10 λεπτά από την πόλη της Κέρκυρας, πάνω στην παραλία μήκους 600 μέτρων και προσφέρει 403 δωμάτια σε διαφορετικές κατηγορίες και έξι πισίνες. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες καλύπτουν ανάγκες μόνο για ενήλικες καθώς και για οικογένειες με παιδικό κλαμπ.

To 2019 το Ikos Aria στην Κω
Κλείσιμο
Ο Όμιλος Ikos προσφέρει το λεγόμενο concept Infinite Lifestyle στα θέρετρά του. Το εκλεπτυσμένο πακέτο all-inclusive περιλαμβάνει επίσης ένα πακέτο για δείπνο εκτός ξενοδοχείου χωρίς επιπλέον κόστος. Στο Ikos Dassia υπάρχουν επτά à la carte εστιατόρια.Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Ikos διαθέτει δυο πολυτελή ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, ενώ προγραμματίζεται να ανοίξει το 2019 στην Κω το Ikos Aria στο πρώην Club Med, επενδύοντας 90 εκατ. ευρώ, To 5 αστέρων ξενοδοχείο με δυναμικότητα 410 δωματίων, σουιτών και μπάνγκαλοους θα λειτουργήσει την άνοιξη του 2019.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης